Telco's zijn klaar voor oud en nieuw

De Nederlandse Telco’s zijn klaar voor het oud en nieuw verkeer. En All About Phones zou AAP niet zijn als we hiermee je ook alvast een gelukkig Nieuwjaar willen wensen!

Rond de klok van middernacht worden miljoenen sms’jes verstuurd en telefoontjes gepleegd. De verwachting is dat dit jaar weer meer gebeld en ge’smst wordt dan vorig jaar.

Vodafone heeft zich op verschillende manieren voorbereid op de piek. Zo zijn er geen werkzaamheden gepland, staan technische mensen paraat en is de capaciteit voor bellen en sms’en rond plaatsen waar veel mensen samenkomen gemaximaliseerd. “Je kan daar een beetje mee spelen”, aldus een woordvoerster. Op de gsm- en UMTS-netwerken kan je behalve bellen en sms’en ook internetten, muziek luisteren en tv-kijken bijvoorbeeld. Alle capaciteit zal in de nieuwjaarsnacht maximaal worden aangewend voor het bellen en sms’en.

KPN heeft een speciaal oud- en nieuwteam klaarstaan. Ook zij ‘spelen’ met de capaciteit. “Net als bij de snelweg kunnen we als het te druk wordt sommige opritten even op rood of op groen zetten.” Zo ben je dus zeker dat jou smsje vannacht nog aankomt bij de persoon bij wie jij hem wilt hebben. Waarschijnlijk zal er wel een vertraging in zitten rond 0.00 uur, echter zal het netwerk het niet begeven aldus de telco’s

Wij van All About Phones wensen je alvast een voorspoedig 2008 en we hopen dat je ook in het nieuwe jaar bij ons geregeld langs zult komen!

Veel telefoon plezier en gelukkig Nieuwjaar namens de hele crew!

vuurwerk(4) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters