Telco's zijn klaar voor oud en nieuw

De Nederlandse Telco’s zijn klaar voor het oud en nieuw verkeer. En All About Phones zou AAP niet zijn als we hiermee je ook alvast een gelukkig Nieuwjaar willen wensen!

Rond de klok van middernacht worden miljoenen sms’jes verstuurd en telefoontjes gepleegd. De verwachting is dat dit jaar weer meer gebeld en ge’smst wordt dan vorig jaar.

Vodafone heeft zich op verschillende manieren voorbereid op de piek. Zo zijn er geen werkzaamheden gepland, staan technische mensen paraat en is de capaciteit voor bellen en sms’en rond plaatsen waar veel mensen samenkomen gemaximaliseerd. “Je kan daar een beetje mee spelen”, aldus een woordvoerster. Op de gsm- en UMTS-netwerken kan je behalve bellen en sms’en ook internetten, muziek luisteren en tv-kijken bijvoorbeeld. Alle capaciteit zal in de nieuwjaarsnacht maximaal worden aangewend voor het bellen en sms’en.

KPN heeft een speciaal oud- en nieuwteam klaarstaan. Ook zij ‘spelen’ met de capaciteit. “Net als bij de snelweg kunnen we als het te druk wordt sommige opritten even op rood of op groen zetten.” Zo ben je dus zeker dat jou smsje vannacht nog aankomt bij de persoon bij wie jij hem wilt hebben. Waarschijnlijk zal er wel een vertraging in zitten rond 0.00 uur, echter zal het netwerk het niet begeven aldus de telco’s

Wij van All About Phones wensen je alvast een voorspoedig 2008 en we hopen dat je ook in het nieuwe jaar bij ons geregeld langs zult komen!

Veel telefoon plezier en gelukkig Nieuwjaar namens de hele crew!

vuurwerk(4) 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters