Tele2 geeft gebruikers 100MB roaming gratis

Nederlandse provider Tele 2 heeft zojuist bekend gemaakt dat het al zijn mobiele gebruikers gratis 100MB mobiel, roaming, internet in het buitenland zal geven.

Helemaal gratis

Tele2 gratis internet tijdens de zomerIn tegenstelling tot wat je zou verwachten zit er ditmaal geen addertje onder het gras. Tele2 biedt al zijn gebruikers die een databundel hebben gratis 100MB internet aan in het buitenland. Zeker handig voor wanneer je op vakantie zou gaan in het buitenland. Wil je meer over deze actie weten ga dan naar de pagina fijne vakantie, op de site van Tele 2.

Genoeg

Hoewel 100MB helemaal niet veel is, zou je er toch meer dan één week genot van moeten hebben. Ten minste, als je niet continu Pokémon Go aan het spelen bent. Met een beetje letten op je verbruik moet het mogelijk zijn om op een dag minder dan 10MB te verbruiken. Wat maakt dat je er wel een weekje mee moet kunnen doorkomen.

Meer verbruik

Mocht 100MB toch niet genoeg zijn om je vakantie door te komen. Al zul je dan wel moeten betalen voor elke MB dat je meer verbruikt. Dit is waarschijnlijk ook het idee achter de campagne van Tele2. Providers kunnen nog altijd heel wat geld verdienen met roamingtarieven. Gelukkig zijn tarieven voor onder andere mobiel internet in het buitenland de voorbije jaren/maanden flink gedaald.

Hoe

Tele2 zomeractie 100MBOm de 100MB die Tele2 je belooft te bemachtigen, moet je naar de Tele2-applicatie gaan. Hier zou er dan meer informatie vindbaar moeten zijn over hoe je de gratis 100MB kunt activeren. Aldus de post van Tele2 op Facebook.

Jouw gebruik

We zijn wel benieuwd hoe jij omgaat met roamingtarieven. Koop je een bepaalde hoeveelheid MBs wanneer je naar het buitenland gaat. Of blijf je liever onbereikbaar tijdens je vakantie? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters