Tele2 lanceert grootste databundel van Nederland

Tele2 lanceert grootste databundel van Nederland

Tele2 gaat de grootste databundel van Nederland lanceren. Dat meldt de provider in een persbericht. De bundel bedraagt 4 TB aan data en is bedoeld voor (grote) bedrijven. De telecomaanbieder biedt zijn abonnementen aan als sim-only of in combinatie met een telefoon.

‘Company bundles’

Tele2 logoDe grote databundels zijn bedoeld als ‘company bundles’, dat wil zeggen een bundel voor een compleet bedrijf. Alle medewerkers putten uit deze gezamenlijke datapool. Tele2 biedt bedrijfsbundels van 20, 50, 100, 500 GB en 1, 2 en 4 TB aan. Daarnaast stelt de provider ook individuele abonnementen beschikbaar. Deze hebben bundels die in grootte variëren van 1 tot 24 GB. Zo zou je eventueel grootverbruikers van data in een bedrijf een individueel abonnement kunnen geven. Als die op is, schakelt de medewerker automatisch over naar de bedrijfsbundel.

Meer dan 1 miljoen klanten

Volgens Tele2 heeft het bedrijf met de lancering van zijn 4G-only netwerk veel zakelijke klanten weten te winnen. Volgens het bedrijf maken sinds vorige week meer dan 1 miljoen klanten gebruik van zijn 4G-netwerk. “Wij vinden het belangrijk dat zakelijke gebruikers eenvoudig voor iedere medewerker een abonnement op maat kunnen samenstellen. Ons nieuwe 4G-netwerk stelt ze in staat om maximaal te profiteren van mobiele connectiviteit en daarnaast zorgen onze abonnementen voor maximale grip op de kosten. Dus weer een zorg minder voor zakelijke mobiele gebruikers”, aldus Barry Wissink, managing director zakelijke markt.

Tele2 schrijft dankzij Nederlandse afdeling rode cijfers

Ondanks maakte Tele2 nog bekend dat het dankzij zijn Nederlandse afdeling verlies had gemaakt in het derde kwartaal van 2016. Het schreef omgerekend 257 miljoen euro af op zijn Nederlandse tak. Daardoor draaide het Zweedse bedrijf 234 miljoen euro verlies in het afgelopen kwartaal.

Bron: Tele2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters