Tele2 haalt ervaren telecommanager in huis

Tele2 heeft Raymond Perrenet aangesteld als nieuwe directeur voor de consumentenmarkt. Hij gaat vanaf morgen aan de slag bij de mobiele telefoonprovider.

Tele2 4G

In het verleden werkte Perrenet als managementconsultant voor verschillende opdrachtgevers. Sinds 2001 werkte hij voor Deutsche Telekom, waar hij meerdere functies had op het gebied van finance, marketing en strategie.

Ernst Jan van Rooijen, de CEO van Tele2 Nederland, is blij met de komst van de ervaren Perrenet. “Wij zijn ontzettend blij dat wij Raymond bij Tele2 mogen verwelkomen. Er liggen grote kansen voor Tele2 in de consumentenmarkt. Raymonds ervaring in de telecomindustrie zal van grote waarde zijn bij het realiseren van onze groeiambitie in de komende jaren.”

Perrenet heeft er op zijn beurt – uiteraard – zin in om aan de slag te gaan bij Tele2. “De combinatie van het eigen vaste netwerk met een splinternieuw 4G-netwerk in heel het land biedt Tele2 enorme kansen”, stelt hij. “Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan en de klantengroei van de afgelopen kwartalen voort te zetten en verder uit te bouwen.”

Bron: Tele2

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters