Tele2 introduceert 'NonStop'-abonnement

Provider Tele2 heeft vandaag een nieuwe abonnementsvorm met de naam ‘NonStop’ aangekondigd. Het gaat om een abonnement waarbij de klant onbeperkt kan bellen, sms’en en internetten. De internetsnelheid wordt echter wel beperkt nadat een bepaald limiet is overschreden, waarop de klant zelf extra dataverkeer kan bijkopen.

Met het nieuwe Tele2-abonnement betalen gebruikers 12,50 per maand voor onbeperkt bellen en sms’en. Vanaf 5 euro extra komt daar een databundel van 200MB bij. Een grotere databundel van 1GB kost de klant 12,50 per maand en de grootste databundel van 4GB kost 32,50 per maand. Mocht die databundel overschreden worden kunnen klanten verschillende ‘extra’ bundels kopen. De goedkoopste hiervan is 50MB groot en kost 1 euro, de duurste geeft de gebruiker 1GB aan extra dataverkeer en kost 10 euro.

Het nieuwe ‘NonStop’-abonnement is vanaf 12 februari beschikbaar voor nieuwe Tele2-klanten. De virtuele provider heeft momenteel nog geen mogelijkheid voor 4G-verbindingen maar zal dit later dit jaar gaan uitrollen. De traditionele verbindingen blijven dan ondergebracht op het netwerk van Vodafone terwijl de 4G-verbindingen in eigen beheer van Tele2 zullen zijn.

Tele2 introduceert 'NonStop'-abonnement  overzicht abonnementskosten tele2 nonstop 

Bron: Tele2

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters