Tele2 komt met een abonnement van 24GB

Morgen introduceert Tele2 de 4G Sim Only-bundels voor de consumenten- en zakelijke markt. Er worden vijf bundels geïntroduceerd en zij richten zich op de gebruikers die nu al een 4G-toestel hebben. De abonnementen hebben een contractduur van 24 maanden. Tele2 biedt de mogelijkheid van een maandelijks opzegbaar abonnement voor één euro meer per maand. Nieuwe klanten betalen tien euro voor aansluitingskosten.

Om de 4G Sim Only-bundels te introduceren geeft Tele2 tot eind maart extra korting op de abonnementen in combinatie met een contractduur van 24 maanden. Helaas werd in het persbericht niet naar buiten gebracht waaruit de introductiekorting bestaat. Dat zullen we verder moeten afwachten tot morgen.

Internetten zonder handrem

Volgens Jeff Dodds, CEO Tele2 Nederland: “Vorig jaar hebben we een lijn uitgestippeld om onze ambitie op de Nederlandse markt waar te maken. Wij willen dat alle Nederlanders mobiel kunnen internetten zonder handrem. Met ons eigen 4G-only netwerk kan dit. Tele2 biedt grote databundels tegen een genadeloos lage prijs, zodat klanten zich zorgeloos kunnen onderdompelen in data. Om hen de beste gebruikservaring te garanderen, zijn wij eerst gestart met het aanbieden van abonnementen in combinatie met een 4G-toestel. Nu is de tijd rijp voor de volgende stap: ons nieuwe Sim Only aanbod met grote bundels voor alle Nederlanders die al een 4G-toestel gebruiken. Vanaf morgen heten wij ook hen van harte welkom bij Tele2, omdat het kan.”

4G netwerk

Na de eerste weken van de lancering van het 4G-netwerk zien zij een grote stijging in het dataverbruik van de klanten. Het gebruik van 4G verandert de manier waarop gebruikers hun telefoon gebruiken. Video’s kunnen worden bekeken zonder onderbroken te worden. Er komt nu een bundel tot 24GB per maand. Dit lijkt in Nederland veel maar in Zweden het thuisland van Tele2 zijn zulke grote bundels gewoon en de gebruikers daar maakte al snel gebruik van de grote beschikbare data.

Tele2
4G sim only abonnementen van Tele2
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters