Tele2 komt pas in 2014 met 4G

Tele2 heeft tegenover het ANP aangegeven dat het bedrijf pas in 2014 met 4G op de markt zal gaan komen. Het bedrijf kan niet snel genoeg haar netwerk klaarstomen voor een introductie in 2013.

Tele2 4G

Het ANP heeft bij de woordvoerder van Tele2 nagevraagd wanneer het bedrijf van plan is te komen met haar 4G-netwerk in Nederland. Volgens de woordvoerder heeft het bedrijf ervoor gekozen om een kwalitatief netwerk neer te zetten in Nederland en dat duurt langer. Hierdoor is het niet mogelijk om al in 2013 een netwerk in de lucht te gooien en zal dit minstens tot 2014 gaan duren. Volgens de woordvoerder moet Tele2 het netwerk nog helemaal optuigen en moest het bij nul beginnen, in tegenstelling tot haar concurrenten.

Tele2 laat overigens niet ontglippen wanneer het netwerk weel klaar zal zijn. De verwachting is dat dit in 2014 zal gaan gebeuren, maar de telco heeft er niets officieels over gezegd. De verwachting is dat Tele2 begin 2014 haar netwerk commercieel zal gaan aanbieden aan consumenten in samenwerking met T-Mobile. Het bedrijf heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe bundels.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters