Tele2 komt pas in 2014 met 4G

Tele2 heeft tegenover het ANP aangegeven dat het bedrijf pas in 2014 met 4G op de markt zal gaan komen. Het bedrijf kan niet snel genoeg haar netwerk klaarstomen voor een introductie in 2013.

Tele2 4G

Het ANP heeft bij de woordvoerder van Tele2 nagevraagd wanneer het bedrijf van plan is te komen met haar 4G-netwerk in Nederland. Volgens de woordvoerder heeft het bedrijf ervoor gekozen om een kwalitatief netwerk neer te zetten in Nederland en dat duurt langer. Hierdoor is het niet mogelijk om al in 2013 een netwerk in de lucht te gooien en zal dit minstens tot 2014 gaan duren. Volgens de woordvoerder moet Tele2 het netwerk nog helemaal optuigen en moest het bij nul beginnen, in tegenstelling tot haar concurrenten.

Tele2 laat overigens niet ontglippen wanneer het netwerk weel klaar zal zijn. De verwachting is dat dit in 2014 zal gaan gebeuren, maar de telco heeft er niets officieels over gezegd. De verwachting is dat Tele2 begin 2014 haar netwerk commercieel zal gaan aanbieden aan consumenten in samenwerking met T-Mobile. Het bedrijf heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe bundels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    Sowieso nog wachten met het releasen van 4g Ik bedoel hallo, heb je de prijzen wel eens gezien van hoeveel 4g extra op je abbo kost, niet normaal meer…

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters