Tele2 lanceert zijn eerste 4G-bundels

Tele2 heeft zijn nieuwe 4G-bundels gepresenteerd. Deze zijn vanaf morgen verkrijgbaar en hebben een maximale grootte van 24 GB. De databundels zijn er volledig op gericht om iedereen 4G aan te bieden tegen relatief lage prijzen.

Tele2 lanceert zijn eerste 4G-bundels 151111 4g proposities1

De telecomprovider biedt vanaf morgen vijf nieuwe databundels voor 4G-internet aan. De grootste bundel heeft een formaat van 24 GB, met onbeperkt bellen en sms’en voor 35 euro. De kleinste bundel is 1 GB groot en heeft 100 belminuten en sms’jes. Tele2 wil hiermee de eerste provider in de wereld zijn die volledig overstapt op 4G. Hiermee worden de oudere 2G- en 3G-netwerken, overbodig.

Allison Kirkby, de CEO van de Tele2 Group, zegt: “Tele2 gaat een revolutie ontketenen in de mobiele markt in Nederland. Dit wordt het zesde land waar wij onze eigen 4G-infrastructuur hebben aangelegd. Wij willen de vraag naar mobiele connectiviteit stimuleren door klanten grotere, maar beter betaalbare 4G-databundels aan te bieden”.

Op het moment zijn de databundels die 4G aanbieden nog klein en zijn de kosten vrij hoog. Hierdoor maken mensen nog steeds veel gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken. Met de komst van de nieuwe bundels hoopt Tele2 dat mensen voor het gebruiksgemak kiezen en meer gebruik gaan maken van het 4G-netwerk. Het telecombedrijf heeft de ambitie om hiermee door te groeien naar een marktaandeel van 20 procent. Het is nog onbekend wanneer Tele2 deze doelstelling wil bereiken.

In 2013 kreeg Tele2 de mobiele frequentielicentie om een eigen mobiel 4G-netwerk te bouwen. Het bedrijf heeft als eerste in de wereld als doel om volledig over te stappen op 4G.

Bron: Tele2

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters