Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement

Tele2 Unlimited: Tele2 heeft een nieuw abonnement aangekondigd. Voor 25 euro per maand kunnen consumenten onbeperkt internetten, sms’en bellen. Als je er snel bij bent kun je als huidige klant het nieuwe abonnement gratis een maand lang uitproberen.

Tele2 Unlimited

Tele2 heeft bekend gemaakt dat het vanaf 17 mei een onbeperkt abonnement aan gaat bieden, voor 25 euro per maand. Daarmee kunnen klanten binnen Nederland onbeperkt internetten, sms’en en bellen. Ter vergelijking: het equivalent van T-Mobile kost je 35 euro per maand.

Met het nieuwe Tele2 Unlimited abonnement kun je als klant ook onbeperkt bellen en sms’en binnen de hele EU. Qua mobiel internet moet je het dan met ‘slechts’ 6GB stellen. Dat komt door de regelgeving van de Europese Unie. Daardoor kunnen providers geen onbeperkt internet in het buitenland aanbieden.

Tele2 Unlimited

Het onbeperkte internet van Tele2 is binnen Nederland echt onbeperkt. Althans, als je bepaalde stappen uitvoert. Je krijgt standaard namelijk 5GB aan data per dag. Wanneer je nog maar 500MB over hebt krijg je een SMS dat je bundel bijna op is.

Via de MijnTele2 app vraag je dan vervolgens een extra gratis bundel aan. Dan krijg je er meteen 1GB aan data bij. Die extra bundel kun je onbeperkt aanvragen, dus je komt niet zonder data te zitten.

Andere abonnementen en gratis Unlimited uitproberen

Geen interesse in onbeperkt internet? Volgens de Nederlandse provider profiteer je ook dan van de nieuwe actie. Tele2 gaat ook haar overige abonnementen namelijk op de schop gooien. Dat levert scherpere prijzen op en nieuwe aanbiedingen. Bovendien worden consumenten met een bestaand 24GB abonnement automatisch verhoogd naar Unlimited.

Tele2 Unlimited

De provider biedt vanaf 17 mei overigens enkel abonnementen met 1GB, 5GB of 10GB aan mobiel internet aan. Huidige abonnementen met 2GB aan mobiel internet worden vanaf dan dus niet meer aangeboden. Abonnementen die al actief zijn blijven gewoon doorlopen.

Tele2 laat bestaande klanten ook gratis kennis maken met Unlimited middels een speciale actie. Van 17 mei tot 25 mei kun je je aanmelden voor een maand gratis Unlimited. Houd voor de details en voorwaarden deze pagina in de gaten. De strijd rondom onbeperkt internet is dus officieel losgebarsten. Tele2 heeft nu T-Mobile afgetroefd, maar wat is de volgende zet van de concurrentie. We gaan het waarschijnlijk de komende maanden ontdekken. Meer lezen over Tele 2 Unlimited? Check dan de officiële site.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters