Telecomsector gaat veranderen

Door de druk van consumenten en regeringen om de huidige tarieven te verlagen en de kosten die mobiele operators elkaar in rekening brengen te verminderen, zal er veel gaan veranderen in de telecomwereld. Dit statement komt van Telexis, de leverancier van diensten voor MVNO’s.

Telecomsector

Om de situatie die is ontstaan door verschillende misgelopen inkomsten en prijsverlagingen onder controle te houden zal de telecomsector zich meer moeten gaan specialiseren op verschillende punten. Door specialisatie zullen bedrijven zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten.

Mobiele operators die zich nu bezighouden met infrastructuur en tegelijkertijd ook diensten aanbieden aan consumenten, zullen zich ook moeten gaan onderscheiden van hun concurrenten. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen door zich vooral toe te gaan leggen op het distribueren van hun netwerk en een vrij algemeen aanbod van diensten aan particuliere klanten te bieden. Andere bedrijven zullen ervoor gaan kiezen hun eigen netwerk op te geven en zich te specialiseren op de markt van het aanbieden van op maat gemaakte abonnementen en diensten aan klanten. Deze verandering zal er in de toekomst voor gaan zorgen dat er meer MVNO’s, mobiele operators zonder eigen netwerk, op de markt zullen verschijnen

Bron: Telecommagazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters