Telefoon op zonne-energie op de markt gebracht

Een Chinese producent genaamd Hi-tech Wealth heeft onlangs een telefoon, die opgeladen kan worden door middel van de zon, op de markt gebracht. Hi-tech Wealth is de eerste producent die een zonnepaneel op een telefoon heeft gemaakt en verkocht.

De S116 ziet er nog een beetje lomp uit, maar in de toekomst zullen we toch meer van zulke telefoons moeten verwachten. Aangezien het een wereldwijde trend is om rekening te houden met het milieu, zullen ook andere producenten die idee gaan uitvoeren op hun mobieltjes. Ideeën zijn er volop, maar echter is het nog relatief duur om zo iets erop te maken en het uiterlijk laat ook nog wat te wensen over. Als deze 2 facetten op elkaar zijn afgestemd dan zal doormiddel van je telefoon in de zon te leggen hem makkelijk kunnen opladen en ontzie je het milieu!

ls je het toestel van Hi-Tech Wealth een uur in de zon legt is de accu voldoende opgeladen voor 40 minuten gesprekstijd. Volgens de directeur gaan de zonnecel accus ook 2.5 keer zo lang mee dan traditionele (Li-Ion) modellen. Behalve de zonnecellen heeft de S116 ook een 2.2inch QVGA display. De afmetingen 110x52x18.5mm (hxbxd), niet een echt compact toestel, maar dat zal ongetwijfeld alles te maken hebben met de ingebouwde zonnecellen.

Deze telefoon zal niet naar de EU komen en importeren zal ook weinig zin hebben omdat hij gebruik zal maken van een mini-sim. Prijzen zijn nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Android O Oreo

Android 8.0 Oreo is officieel: dit kunnen we van het koekje verwachten lees verder

Smartphone tegen isolement

Leerlingen in Den Haag krijgen smartphone tegen isolement lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

smartphone in houder

OM wil duidelijkheid na smartphone in houder-uitspraak lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters