Telegraaf Media Groep neemt Hyves over

Telegraaf Media Groep (TMG) neemt sociale netwerksite Hyves over. Dat hebben TMG en Hyves vandaag bekendgemaakt. Omdat Hyves vorige week net in de mobiele telefoonmarkt is gestapt, wordt kranten-en tijdschriftenuitgever TMG daarmee ook een belangrijke speler op deze markt.

Hyves logoDe directies van Hyves en TMG verwachten dat de overname beide bedrijven sterker zal maken. Hyves en TMG samen bereiken maandelijks 8,5 miljoen Nederlanders. Hyves meldt dat met hulp van TMG de missie ‘Hyves verbindt Nederland’ versneld kan worden uitgevoerd. Dit duidt wellicht op de uitrol van mobiele telefoonabonnementen waar Hyves vorige week mee is gestart.

TMG richt zich al een tijdje op de uitbreiding van digitale activiteiten en Hyves voelt de hete adem van internationale sociale netwerken, zoals Facebook, in de nek. TMG zal Hyves op de markt blijven zetten als een puur Nederlands bedrijf, zodat het sociale netwerk zijn leden in Nederland een thuisgevoel blijft geven.

Hyves is vorige week onder de naam Hyves Mobile begonnen met de verkoop van mobiele telefoonabonnementen. Leden van Hyves Mobile kunnen goedkoop onderling bellen.

Bron: Nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters