Telegram-update introduceert thema’s

Nadat WhatsApp vaak in het nieuws is gekomen, is nu Telegram een keertje aan de beurt. De app heeft namelijk ook een nieuwe functie toegevoegd, genaamd thema’s. De naam zegt het al: je kunt de applicatie nu geavanceerd personaliseren.

Telegram

Sinds dat WhatsApp door Facebook is overgenomen is Telegram relatief groot geworden. De chat-app is opgericht door gebroeders Durov. De applicatie zelf werkt onder de Europese wet, waardoor het niks heeft te maken met Rusland. Deze chat-app is net als WhatsApp een van de grotere berichtendiensten die in de App Store en Play Store te vinden zijn.

telegram thema'sSinds kort is het mogelijk om jouw Telegram-app helemaal aan te passen. Zo kun je kiezen tussen een Standaard, Blauw en Dark thema, maar heb je ook de mogelijkheid om zelf een thema te maken. Hier gaat de app ver in. Je kunt hierbij bijvoorbeeld de achtergrond veranderen, maar ook de kleur van bepaalde kolommen of lijnen. De kleuren die je kunt kiezen is ook niet beperkt. Het is niet mogelijk om een kleurverloop te maken of een eigen afbeelding te kiezen. Het blijft dus wel beperkt tot één kleur.

Heb je jouw thema gemaakt en wil je dit delen met je vrienden, dan kun je jouw thema delen. Hierna kunnen zij de thema downloaden en toepassen op hun Telegram-app. Ook kun je bij het kanaal ‘@themes’ kijken of er iets leuks tussen zit.

WhatsApp

Zoals verwacht heeft de andere chat-app WhatsApp de Status-functie een flinke update gegeven. Dit gebeurde op afstand, waardoor je geen update voor de app hoefde te downloaden. De update zorgt er voor dat je á la Snapchat en sinds kort ook Instagram en Facebook zogenaamde Stories kunt toevoegen. Bij WhatsApp hebben ze de naam wel aangepast, waar het Status heet.

Beschikbaarheid

De update voor Telegram is per direct te downloaden. Het is mogelijk dat de update nog niet beschikbaar is op jouw toestel. Is dit het geval, dan staat er een APK-bestand op APKMirror.

Bron: DroidApp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters