Telekoopwijzer april staat klaar

Iets later dan gebruikelijk staat de nieuwe editie van onze Telekoopwijzer voor je klaar. De lijst is geüpdatet met de nieuwste smartphones en de volledige Telekoopwijzer april is hier te vinden.

Nieuwe Galaxy’s en iPhone

Samsung Galaxy S7 Edge
De Samsung Galaxy S7 Edge

Verreweg de belangrijkste toevoegingen in de lijst deze maand zijn de nieuwe high-endsmartphones van Samsung en Apple. De Samsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 Edge en Apple iPhone SE hebben het allemaal tot de lijst geschopt. Het Samsungduo representeert de beste smartphone en beste phablet die op dit moment verkrijgbaar zijn, terwijl de nieuwe iPhone de beste keuze is voor mensen die naar een iPhone op zoek zijn en niet zo veel willen betalen.

Een andere belangrijke toevoeging aan de lijst is de Huawei P8, die vanwege zijn verlaagde prijs nu erg interessant is geworden. De smartphone is te koop voor zo’n €320 en voor dat geld is hij zo goed als onverslagen op het gebied van ontwerp en gebruikservaring. Verder zijn er vooral toestellen uit de lijst verdwenen. De Kazam Tornado 348 bijvoorbeeld, omdat de KitKat-software op het toestel inmiddels wel erg oud begint te worden. Of de Honor 7, Motorola Moto X Play en Samsung Galaxy S6 Edge+; allemaal vanwege prijsdalingen van andere toestellen. Die vormen nu een interessanter alternatief.

Verwachte smartphones

Een nieuwe toevoeging deze maand is de lijst van de beste verwachte smartphones. Daarin bespreken we smartphones die nog niet op de markt zijn. Dat kunnen aangekondigde smartphones zijn die nog moeten uitkomen, maar ook onaangekondigde smartphones waar al het nodige over bekend is. Zo maken deze maand bijvoorbeeld de HTC 10 en Huawei P9 hun opwachting. Natuurlijk bestaat de Telekoopwijzer april ook nog uit de bekende categorieën die we al hadden. We bespreken de beste budgetsmartphonesbeste midrange smartphonesbeste high-end smartphones en beste phablets.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters