Telekoopwijzer april staat klaar

Iets later dan gebruikelijk staat de nieuwe editie van onze Telekoopwijzer voor je klaar. De lijst is geüpdatet met de nieuwste smartphones en de volledige Telekoopwijzer april is hier te vinden.

Nieuwe Galaxy’s en iPhone

Samsung Galaxy S7 Edge
De Samsung Galaxy S7 Edge

Verreweg de belangrijkste toevoegingen in de lijst deze maand zijn de nieuwe high-endsmartphones van Samsung en Apple. De Samsung Galaxy S7Samsung Galaxy S7 Edge en Apple iPhone SE hebben het allemaal tot de lijst geschopt. Het Samsungduo representeert de beste smartphone en beste phablet die op dit moment verkrijgbaar zijn, terwijl de nieuwe iPhone de beste keuze is voor mensen die naar een iPhone op zoek zijn en niet zo veel willen betalen.

Een andere belangrijke toevoeging aan de lijst is de Huawei P8, die vanwege zijn verlaagde prijs nu erg interessant is geworden. De smartphone is te koop voor zo’n €320 en voor dat geld is hij zo goed als onverslagen op het gebied van ontwerp en gebruikservaring. Verder zijn er vooral toestellen uit de lijst verdwenen. De Kazam Tornado 348 bijvoorbeeld, omdat de KitKat-software op het toestel inmiddels wel erg oud begint te worden. Of de Honor 7, Motorola Moto X Play en Samsung Galaxy S6 Edge+; allemaal vanwege prijsdalingen van andere toestellen. Die vormen nu een interessanter alternatief.

Verwachte smartphones

Een nieuwe toevoeging deze maand is de lijst van de beste verwachte smartphones. Daarin bespreken we smartphones die nog niet op de markt zijn. Dat kunnen aangekondigde smartphones zijn die nog moeten uitkomen, maar ook onaangekondigde smartphones waar al het nodige over bekend is. Zo maken deze maand bijvoorbeeld de HTC 10 en Huawei P9 hun opwachting. Natuurlijk bestaat de Telekoopwijzer april ook nog uit de bekende categorieën die we al hadden. We bespreken de beste budgetsmartphonesbeste midrange smartphonesbeste high-end smartphones en beste phablets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

OnePlus 5 JCC+

Deze smartphones laden het allersnelst op lees verder

iPhone X geld

Dit is hoeveel het Apple kost om een iPhone X te maken lees verder

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters