Telekoopwijzer juni staat klaar

De maand juni is aangebroken, dus het is weer zo ver: All About Phones heeft de beste smartphones van deze maand voor jou op een rijtje gezet. De nieuwe telekoopwijzer juni is hier te vinden, in dit artikel nemen we kort de highlights met je door.

Prijsverlagingen

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe vlaggenschepen op de markt gekomen; dat betekent dat het nu tijd is voor een wat rustigere periode waarin vooral prijsverlagingen doorgevoerd worden. Kostte een Samsung Galaxy S7 eerst nog €650; nu gaat hij voor €620 over de toonbank. De OnePlus X ging relatief helemaal hard omlaag: van €270 naar €240. Voor de Samsung Galaxy S6 Edge+ betekent zijn verlaagde prijs van €540 dat we hem nu weer interessant genoeg vinden om in de koopwijzer op te nemen. Daarmee is de phabletcategorie de enige reguliere categorie die een ‘nieuwe’ binnenkomer kent. Bij de budget smartphones, midrange smartphones en high-end smartphones zijn de prijzen hier en daar omlaag gegaan, maar zijn het nog steeds dezelfde toestellen die in de lijst staan.

OnePlus 3 aanstaande

Bij de verwachte smartphones is de OnePlus 3 de lijst binnengekomen. Dit nieuwe topmodel van OnePlus is inmiddels uitgebreid in het geruchtencircuit aanwezig. Op 15 juni zal de smartphone bekend gemaakt worden. Deze goedkope ‘flagship killer’ wordt uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB of 6GB aan werkgeheugen en een 5,5-inch full HD-scherm. De camera krijgt waarschijnlijk een resolutie van 16 megapixel. Door de minimalistische Androidskin die OnePlus gebruikt zal de OnePlus 3 vooral voor liefhebbers van stock Android die niet zoveel uit willen geven een goede keuze zijn.

Verdwenen uit de pre-order categorie zijn de Sony Xperia X en Moto G4. Die twee toestellen zijn inmiddels verkrijgbaar maar hebben het helaas niet tot reguliere categorieën van de telekoopwijzer juni geschopt.

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters