Telekoopwijzer maart staat klaar

Het Mobile World Congress is nog maar net achter de rug en de toestellen die op die beurs bekend gemaakt werden zijn helaas nog niet verkrijgbaar. Maar de tijd tikt door en het is alweer 1 maart, wat natuurlijk betekent dat het tijd is voor een nieuwe Telekoopwijzer.

Mobile World Congress

MWC 2016

Omdat we er toch niet omheen kunnen, eerst maar een paar woorden over het Mobile World Congress. Dat vond vorige week plaats in Barcelona en daar was All About Phones natuurlijk weer bij. Mocht je al onze artikelen en video’s uit Barcelona terug willen lezen/kijken, dan kun je terecht bij onze speciale pagina. De belangrijkste aankondigingen op de beurs waren de Samsung Galaxy S7 en LG G5; twee toestellen die ongetwijfeld vroeg of laat hun weg naar onze Telekoopwijzer zullen vinden. Ook wat minder belangrijke nieuwe smartphones als de Alcatel Pop 4S, Wiko U Feel Lite en Sony Xperia XA zijn goede kanshebbers.

Telekoopwijzer maart updates

Helaas zijn al die toestellen nog niet verkrijgbaar en duurt het dus nog even voordat ze hun intrede zullen doen in de lijst der lijsten. Toch zijn er ook deze maand al wat interessante nieuwe smartphones aan de Telekoopwijzer toegevoegd. Bij de budget smartphones heeft de Motorola Moto E 2015 zijn herintrede gedaan. De telefoon kost nog maar €110 en bovendien heeft Motorola onlangs bevestigd dat hij toch een update naar Android Marshmallow gaat krijgen. Die twee factoren maken hem wat ons betreft weer erg interessant. Bij de midrange smartphones wachten we met smart op wat nieuwe toevoegingen vanuit het Mobile World Congress: daar is deze maand niets gebeurd. Ook bij de high-end smartphones hebben we geen nieuwe aanraders voor je deze maand. Maar daar zal, zoals hierboven uitgelegd, weldra verandering in komen.

In de phabletmarkt is wel het een en ander veranderd; vooral aan de onderkant. De Honor 4X is vervangen door de Honor 5X. Dat toestel biedt iets sterkere specificaties, maar is vooral een stuk meer ‘premium’ geworden met zijn metalen behuizing, vingerafdrukscanner en dunnere taille. Helemaal aan de onderkant is de Wiko Pulp Fab 4G de lijst binnengekomen, nadat we in onze review erg tevreden waren over de kleine Pulp. Voor €170 kun je de Pulp Fab al kopen en dan heb je een bijzonder complete phablet te pakken.

De volledige Telekoopwijzer kun je hier bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

vingerafdrukscanner

Dit wordt de eerste smartphone met vingerafdrukscanner in het scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters