Telekoopwijzer mei staat klaar

1 mei. Dat betekent natuurlijk tijd voor een nieuwe Telekoopwijzer. De Telekoopwijzer mei, om precies te zijn. Ook deze maand heeft de redactie van All About Phones de lijst met de beste smartphones weer voor je geüpdatet. Hier kun je hem bekijken.

Huawei breekt door

Huawei P9
De Huawei P9

De belangrijkste nieuwe toevoeging aan de lijst deze maand is de Huawei P9, die binnengekomen is in de categorie van de high-end smartphones. De P-serie van Huawei is een vaak geziene gast in onze koopwijzer; zo staat de P8 bijvoorbeeld al een tijdje in de lijst van de midrange smartphones. Maar nog niet eerder kwam een topsmartphone van Huawei direct na de release in onze koopwijzer binnen. De Huawei P9 krijgt dat met zijn overtuigende dubbele camera, razendsnelle processor en mooie ontwerp tegen een relatief schappelijke prijs wel voor elkaar. Chapeau, Huawei.

Bij de midrange smartphones hebben we de relatief oude Sony Xperia Z3 Compact verruild voor de Sony Xperia Z3+. Die kost nu nog ongeveer de helft van zijn oorspronkelijke prijs en is daarmee een goede keuze in het middensegment geworden. De budget smartphones en phablets hebben een aantal prijsverlagingen gezien, maar daar blijft het wel bij deze maand.

Verwachte smartphones

Bij de verwachte smartphones hebben we twee nieuwe interessante low-enders gevonden. Hoewel beide toestellen nog niet officieel in Nederland gelanceerd zijn, is de kans groot dat ze beiden wel komen. Het gaat om de Honor 5C en de Motorola Moto G4. De eerste is een voordelige metalen telefoon met goede specificaties, net als de grotere Honor 5X. De laatste is een nieuwe variant van de Moto G, die onder andere een vingerafdrukscanner zal meekrijgen. Bijzonder veel is er trouwens nog niet bekend over dat toestel, maar we houden je natuurlijk up-to-date zodra er meer info beschikbaar komt.

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

smartphone hoofd straling

Straling van smartphones is toch niet zo slecht als gedacht lees verder

Samsung Galaxy S9 transparant

WANT: Transparante Samsung Galaxy S9 is mooier dan ooit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters