Telekoopwijzer smartphones februari staat klaar

Iedere maand benoemt All About Phones de beste smartphones van het moment in de Telekoopwijzer. Inmiddels is het februari en is het dus weer tijd voor een nieuwe lijst.

Telekoopwijzer vernieuwd

Omdat onze bezoekers de Telekoopwijzer een belangrijk onderdeel van onze site vinden, heeft hij in All About Phones 4.0 een prominentere plaats gekregen met zijn eigen pagina. Dit stelt ons in staat de Telekoopwijzer direct aan te passen, als er een goede nieuwe smartphone op de markt komt of er een significante prijsdaling is. Uiteraard blijven we maandelijks grondig door de lijst heen lopen, zoals je van ons gewend bent. Elke maand verdwijnen alle verouderde of door de concurrentie ingehaalde smartphones uit de lijst en gaan we op zoek naar actuele interessante deals. Middels een nieuwsberichtje laten we je weten dat er een update klaarstaat en delen we kort de belangrijkste veranderingen mee.

Updates februari

Het Mobile World Congress zal binnenkort vernieuwing op de markt brengen
Het Mobile World Congress zal binnenkort vernieuwing op de markt brengen

Eind februari vindt zoals altijd het Mobile World Congress plaats, waar veel nieuwe smartphones aangekondigd zullen worden. De Consumer Electronics Show die begin januari in Las Vegas plaatsvond wordt tegelijkertijd op smartphonegebied steeds minder belangrijk. Bovendien zijn de meeste belangrijke smartphones van de afgelopen tijd net voor de feestdagen in de winkels komen te liggen. De huidige periode in de telecommarkt kan dan ook beschreven worden als stilte voor de storm. Dat komt tot uiting in deze koopwijzer; alle nieuwe toestellen hebben hun plaatsje aan prijswijzigingen te danken.

Bij de budget smartphones zijn de Microsoft Lumia 532 en Huawei G Play Mini uit de lijst verdwenen. De Lumia 532 is steeds slechter verkrijgbaar en de G Play Mini is verdrongen door de Motorola Moto G 2014 4G. Die kost nog maar €140 en is daarmee een prima keuze in de goedkope Androidmarkt geworden. Voor mensen die meer waarde hechten aan design en service en minder aan functionaliteit hebben we de Kazam Tornado 348 – eveneens in prijs verlaagd – toegevoegd. Bij de midrange smartphones is bijzonder weinig gebeurd, los van een paar prijswijzigingen en het verdwijnen van de Samsung Galaxy A3. Ook bij de high-end smartphones hebben we geen nieuwe aanraders voor je deze maand.

De phabletmarkt wordt daarentegen steeds belangrijker en heeft wel de nodige veranderingen gezien. Zowel de beste smartphones als de beste deals op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding vind je hier. Nieuw in de lijst zijn deze maand de Motorola Moto X Play – die vanwege een cashback van €50 erg aantrekkelijk is geworden – en de Google Nexus 6P. Die laatste is wat goedkoper geworden en is daarmee een interessant alternatief voor Samsung’s Galaxy S6 Edge+ geworden.

De volledige Telekoopwijzer kun je hier bekijken.

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Facebook dataselfie persoonlijke data

Deze extensie laat je zien wat Facebook en andere bedrijven over jou weten lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Ondernemers starten PhoneSwap: veilig tweedehands toestellen (ver)kopen lees verder

WANT is op zoek naar een nieuwe redactiestagiaire! lees verder

Telekoopwijzer september staat klaar lees verder

Honor logo Honor 6S

Honor Nederland komt met eigen Honor Forum lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters