Telfort actie met HTC-telefoon blijkt te succesvol te zijn

Telfort heeft begin september een folder uitgebracht waarin werd geadverteerd met de HTC Touch van van 395.- euro voor 75.- euro. De voorraad van Telfort was echter dermate klein dat veel klanten met lege handen weer naar huis mochten gaan.

HTC Touch

Telfort heeft begin september een folder uitgegeven waarin groots werd aangegeven dat de HTC Touch was afgeprijsd van 395.- euro naar 75.- euro. Uiteraard is de HTC Touch voor die prijs erg aantrekkelijk ook al is het toestel al een tijd op de markt te vinden. De nieuwprijs van het toestel ligt nu ongeveer rond de 200 euro en daarmee had Telfort een prima actie in huis gehaald. Jammer genoeg was de voorraad echter dermate klein dat veel klanten teleurgesteld moesten afdruipen. Uit verschillende reacties op de diverse fora blijkt dat mensen zich redelijk voorgelogen voelen aangezien de actie groots was aangekondigd in de folder maar eenmaal in de winkels er weinig nog van over was. De toestellen werden namelijk binnen twee uur uitverkocht en de twee lading ging eveneens op de zelfde snelheid de deur uit. Hierdoor gingen veel mensen verhaal halen bij Telfort die alleen wist aan te geven dat de toestellen overal al uitverkocht waren en dat ze slechts enkele honderden modellen op voorraad hadden genomen.

Telfort heeft in een reactie laten weten verrast te zijn door het succes van de actie. De telco geeft aan dat ze misschien wel een te scherpe prijs hebben gehanteerd met een te lage voorraad. De telco zegt daarnaast dat het zeer zeker niet de bedoeling was om mensen naar de winkels te lokken en een ander duurder toestel te slijten zoals velen reacties wel suggereren. Onduidelijk is nog of deze actie gevolgen zal hebben voor Telfort. De telco had in haar krantje wel duidelijk aangegeven dat de actie duurde zolang de voorraad strekte. Desalniettemin zijn veel consumenten teleurgesteld in het bedrijf.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters