Telfort en Vodafone gaan gebukt onder een storing

Telfort heeft via haar blog bevestigd dat de telco momenteel last heeft van een storing. Momenteel ligt de backend uit de lucht waardoor nieuwe klanten niet aangesloten kunnen worden en rekening ook niet meer op de bus kunnen. Ook Vodafone kampt met storing waardoor gebruikers niet of nauwelijks kunnen internetten.

Via haar blog laat Telfort weten dat het bedrijf kamp met een grote storing op een van haar systemen. De telco van KPN heeft problemen met haar ‘back-office’ computers waardoor momenteel geen nieuwe klanten aangesloten kunnen worden. Ook kunnen huidige klanten hun abonnement niet verlengen en momenteel kan Telfort ook geen facturen de deur uit sturen. Onduidelijk is nog hoe lang het gaat duren bij Telfort maar de storing zou veroorzaakt zijn door onderhoudswerkzaamheden. Sommige klanten weten ook te melden dat ze niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden echter is niet duidelijk of dat samenhangt met deze storing. Telfort heeft inmiddels wel de storing met voicemail en mobiel internet verholpen.

Ook Vodafone heeft sinds gisterenmiddag te leiden onder een storing. Het internetverkeer van de telco heeft in sommige gebieden te maken met een overbelasting van het netwerk echter is nog onduidelijk waardoor dat komt. Wel is bekend dat de randstad er last van heeft en andere grote steden schijnen ook last te ondervinden. Gebruikers kunnen momenteel geen gebruik maken van het internet van de provider. Vodafone is het probleem aan het onderzoeken en hoop het vandaag nog op te lossen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters