Telfort en Vodafone gaan gebukt onder een storing

Telfort heeft via haar blog bevestigd dat de telco momenteel last heeft van een storing. Momenteel ligt de backend uit de lucht waardoor nieuwe klanten niet aangesloten kunnen worden en rekening ook niet meer op de bus kunnen. Ook Vodafone kampt met storing waardoor gebruikers niet of nauwelijks kunnen internetten.

Via haar blog laat Telfort weten dat het bedrijf kamp met een grote storing op een van haar systemen. De telco van KPN heeft problemen met haar ‘back-office’ computers waardoor momenteel geen nieuwe klanten aangesloten kunnen worden. Ook kunnen huidige klanten hun abonnement niet verlengen en momenteel kan Telfort ook geen facturen de deur uit sturen. Onduidelijk is nog hoe lang het gaat duren bij Telfort maar de storing zou veroorzaakt zijn door onderhoudswerkzaamheden. Sommige klanten weten ook te melden dat ze niet kunnen bellen of gebeld kunnen worden echter is niet duidelijk of dat samenhangt met deze storing. Telfort heeft inmiddels wel de storing met voicemail en mobiel internet verholpen.

Ook Vodafone heeft sinds gisterenmiddag te leiden onder een storing. Het internetverkeer van de telco heeft in sommige gebieden te maken met een overbelasting van het netwerk echter is nog onduidelijk waardoor dat komt. Wel is bekend dat de randstad er last van heeft en andere grote steden schijnen ook last te ondervinden. Gebruikers kunnen momenteel geen gebruik maken van het internet van de provider. Vodafone is het probleem aan het onderzoeken en hoop het vandaag nog op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. johan -

    Vraag me iegelijk af ik heb een contract van een jaar kan ik dat door wat er gebuurt is in openbreken ik heb genoeg van vodafone er gaat altijd wel wat mis.

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters