Telfort introduceert 'Telfort Internet Unlimited'-abonnement

Telfort is vandaag een samenwerking gestart met The Phones House voor het verkopen van mobiele breedbandabonnementen. Telfort is de eerste provider in Nederland die voor een lage prijs een onbeperkte mobiele databundel aanbied voor je PDA of laptop.

Telfort en The Phone House bieden gebruikers ‘onbeperkt’ internet voor 29,95 euro per maand en dit gaat over het UMTS/HSDPA netwerk van KPN. Je krijgt dus hoge snelheden en een betrouwbaar netwerk voor een relatief lage prijs. Volgens Telfort en TPH is het echt onbeperkt internet en zal er alleen aan de bel worden getrokken als je meer dan een paar gigabyte per maand verstookt. Er worden geen snelheden genoemd voor het dataverkeer, maar op de Telfort site is te lezen dat een standaard UMTS abonnement met snelheden komt van 384 down en 128 Kb/s up.

Overigens kun je bijvoorbeeld bij Vodafone ook erg goedkoop uit zijn. Je zou een basis abonnement kunnen nemen van 12.50 per maand met een blox van 10 euro per maand voor het internet. Je mag hier enkel geen laptop aan hangen, overigens hebben meerdere gebruikers dit wel gedaan zonder gevolgen, en je hebt een FUP van 50mb. Ook hier is nog niemand op aangesproken. Je krijg bij Vodafone wel 1.8mb/s down als internet snelheid. We raden je dus ook aan om eerst goed rond te kijken voordat je een verbintenis aan gaat.

Untitled

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters