Telfort introduceert 'Telfort Internet Unlimited'-abonnement

Telfort is vandaag een samenwerking gestart met The Phones House voor het verkopen van mobiele breedbandabonnementen. Telfort is de eerste provider in Nederland die voor een lage prijs een onbeperkte mobiele databundel aanbied voor je PDA of laptop.

Telfort en The Phone House bieden gebruikers ‘onbeperkt’ internet voor 29,95 euro per maand en dit gaat over het UMTS/HSDPA netwerk van KPN. Je krijgt dus hoge snelheden en een betrouwbaar netwerk voor een relatief lage prijs. Volgens Telfort en TPH is het echt onbeperkt internet en zal er alleen aan de bel worden getrokken als je meer dan een paar gigabyte per maand verstookt. Er worden geen snelheden genoemd voor het dataverkeer, maar op de Telfort site is te lezen dat een standaard UMTS abonnement met snelheden komt van 384 down en 128 Kb/s up.

Overigens kun je bijvoorbeeld bij Vodafone ook erg goedkoop uit zijn. Je zou een basis abonnement kunnen nemen van 12.50 per maand met een blox van 10 euro per maand voor het internet. Je mag hier enkel geen laptop aan hangen, overigens hebben meerdere gebruikers dit wel gedaan zonder gevolgen, en je hebt een FUP van 50mb. Ook hier is nog niemand op aangesproken. Je krijg bij Vodafone wel 1.8mb/s down als internet snelheid. We raden je dus ook aan om eerst goed rond te kijken voordat je een verbintenis aan gaat.

Untitled

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters