Telfort komt met eigen marktkraam

Telfort gaat dit jaar op verschillende markten staan met een eigen marktkraampje om ze zich verder als prijsvechter te profileren. Telfort is de eerste provider in Nederland die deze stap zet om onder de gewone mensen hun toestellen te slijten.

Telfort gaat de markt op. Vanaf komend weekeind zal de operator verschillende markten in Nederland aandoen met een mobiele marktkraam. De marktkraam staat het komende halfjaar op markten en braderieën in de grotere plaatsen in Nederland. Op zaterdag 14 juli is de kraam bij winkelcentrum Leyenburg in Den Haag te vinden, daarna volgen Utrecht (15 juli) en Alphen a/d Rijn (19 juli). Deze zomer worden ook nog Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen aangedaan.

De KPN-dochter, die zich als prijsvechter profileert, ziet het als een logische keuze. Het is bij uitstek een plek waar consumenten komen voor voordeel. Kopen op de markt is laagdrempelig en voor iedereen bereikbaar. De mobiele marktkraam is een volwaardig verkooppunt. Een klant kan bellend van de markt af lopen. Uit een proef die Telfort de afgelopen maanden met dit concept heeft gedaan blijkt dat het een succes is.

Via: Telecomwereld

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters