Telfort maakt haar internetbundels 3 euro duurder

Provider Telfort heeft haar databundels gemiddeld 3 euro duurder gemaakt. De provider wijt de prijsverhoging aan de stijgende kosten die Telfort moet maken om haar netwerk op peil te houden.

De vier nieuwe bundels zijn qua hoeveelheid data gelijk gebleven, zo meldt Telfort. De provider biedt momenteel drie bundels aan voor normale smartphones. Zo kostte de surf&mail 200MB-bundel tot nog toe 6,95 per maand maar dat wordt vanaf vandaag 8,95 voor nieuwe klanten en klanten die hun abonnement willen gaan verlengen. Ook de 1000MB variant en de 1500MB variant gaan omhoog in prijs; vanaf vandaag dient er 13,95 voor de eerste variant betaald te worden en 18,95 voor de tweede variant. Ook de BlackBerry-bundel wordt 19,95 per maand bij Telfort.

Volgens Telfort is de prijsstijging doorgevoerd omdat de provider steeds meer kosten maakt om haar netwerk te onderhouden als gevolg van de groei in data. “Om klanten een optimale beleving te kunnen blijven bieden, moet Telfort flinke investeringen doen in het mobiele netwerk”, aldus de provider. Opmerkelijk genoeg laat Telfort wel weten dat de prijzen van internet voor tablet en laptop gelijk blijven.

Telfort prijzen

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters