Telfort maakt haar internetbundels 3 euro duurder

Provider Telfort heeft haar databundels gemiddeld 3 euro duurder gemaakt. De provider wijt de prijsverhoging aan de stijgende kosten die Telfort moet maken om haar netwerk op peil te houden.

De vier nieuwe bundels zijn qua hoeveelheid data gelijk gebleven, zo meldt Telfort. De provider biedt momenteel drie bundels aan voor normale smartphones. Zo kostte de surf&mail 200MB-bundel tot nog toe 6,95 per maand maar dat wordt vanaf vandaag 8,95 voor nieuwe klanten en klanten die hun abonnement willen gaan verlengen. Ook de 1000MB variant en de 1500MB variant gaan omhoog in prijs; vanaf vandaag dient er 13,95 voor de eerste variant betaald te worden en 18,95 voor de tweede variant. Ook de BlackBerry-bundel wordt 19,95 per maand bij Telfort.

Volgens Telfort is de prijsstijging doorgevoerd omdat de provider steeds meer kosten maakt om haar netwerk te onderhouden als gevolg van de groei in data. “Om klanten een optimale beleving te kunnen blijven bieden, moet Telfort flinke investeringen doen in het mobiele netwerk”, aldus de provider. Opmerkelijk genoeg laat Telfort wel weten dat de prijzen van internet voor tablet en laptop gelijk blijven.

Telfort prijzen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. mike -

    Tuurlijk,

    het is overgenomen door de grootste boevenmaatschappij in telecomland. KPN duurder, telfort duurder, anders prijzen ze zichzelf de markt uit!:(

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters