'Teller Windows Phone 7-verkopen staat op 2 miljoen'

Successen, negatieve berichten, kritiek en lof, alles heeft Microsoft’s besturingssysteem gehad. Ondanks alles lijkt de verkoopteller nu op 2 miljoen te staan.

windows phones

Dat was een maand geleden anderhalf miljoen, liet Microsoft weten. Door het aantal verkochte units te relateren aan de aantal actieve Facebook-gebruikers met Windows Phone 7, kwam The Next Web op een verkoopaantal van ongeveer 2 miljoen.

Dat is niet ontzettend veel, zeker gezien er per dag 300.000 Android-apparaten geactiveerd worden, of misschien inmiddels wel meer. Dat zou, als deze cijfers kloppen, voor Windows Phone 7 maar zo’n 16.000 per dag zijn. Desondanks weet Microsoft dus wel langzaam door te dringen tot de OS-markt, en wellicht biedt een nieuwe lading toestellen in de eerste helft van dit jaar uitkomst om nog verder te komen.

Bron: Electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. HTC-freak -

  Dat jullie die aantallen van 300000 android per dag of meer nog steeds geloven.. haha ga eens rekenen.

  praat je over ruim 100mil per jaar. Smartphones..hihi
  Denk eerder 300000 tot een paar miljoen per maand. Er is maar een bepaalde leefttijdsgroep die smartphones gebruiken, en dan de landen waar die dingen bijna niet verkocht worden. Hoe dan ook 300000 per dag klopt never.

  Vind het trouwens ook een heel slecht om WP7 met android te vergelijken. Android is op veel meer devices leverbaar en zowat in alle talen.

  Vind de artikelen hier op aap steeds slechter worden, en jullie geven te veel je eigen mening er in. Sowieso zijn de meeste artikelen al eerder op internationale sites te vinden, en zijn dit vertaalde copy`s.

  1. Dominick -

   100 miljoen per jaar is zeker niet raar hoor 😉 HTC alleen verkocht er in Q2 5 miljoen ongeveer, in Q3 en Q4 nog meer. Tel daar 10 miljoen Galaxy S's bij op, 9 miljoen SE's en nog heel veel toestellen en apparaten van andere fabrikanten waar geen concrete cijfers over zijn. Dan ga je snel richting de 100 miljoen, en dat klopt niet voor 2010 omdat de 300.000 pas in december gehaald werd. Helemaal niet vreemd dus 😉

   En als onze artikelen je niet bevallen, dan moet je ze vooral niet lezen 😉

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters