Telstra CEO verliest Touch Diamond met gevoelige informatie

Telstra CEO Sol Trujillo heeft een HTC Touch Diamond verloren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Op het toestel staat gevoelige informatie over onder andere Microsoft en de telco Telstra. Microsoft doet er alles aan om het toestel terug te vinden.

Telstra CEO

Een opmerkelijk verhaal dook gisteren op tijdens de laatste dag van het Mobile World Congress. Gisteren werd namelijk bekend dat Telstra CEO Sol Trujillo zijn HTC Touch Diamond was verloren door een nog onduidelijke oorzaak. Op het toestel zou een nog niet vrijgegeven Windows Mobile 6.5 versie staan en daarnaast ook nog gevoelige informatie over Microsoft en Telstra.

Microsoft schijnt met man en macht te werken om het toestel terug te vinden aangezien vooral de informatie die erop staat erg waardevol is. Het toestel was al verloren geraakt voordat Windows Mobile 6.5 aangekondigd was, maar dat schijnt geen probleem meer te vormen. De CEO van Telstra baalt als een stekker maar volgens hem is het toestel gewoon ergens in een stapel kleren verzonken geraakt. De vraag is of Microsoft dezelfde gedachten heeft over het verloren toestel, de toekomst zal dat uitwijzen.

Bron: ONsoftware

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters