Telstra CEO verliest Touch Diamond met gevoelige informatie

Telstra CEO Sol Trujillo heeft een HTC Touch Diamond verloren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Op het toestel staat gevoelige informatie over onder andere Microsoft en de telco Telstra. Microsoft doet er alles aan om het toestel terug te vinden.

Telstra CEO

Een opmerkelijk verhaal dook gisteren op tijdens de laatste dag van het Mobile World Congress. Gisteren werd namelijk bekend dat Telstra CEO Sol Trujillo zijn HTC Touch Diamond was verloren door een nog onduidelijke oorzaak. Op het toestel zou een nog niet vrijgegeven Windows Mobile 6.5 versie staan en daarnaast ook nog gevoelige informatie over Microsoft en Telstra.

Microsoft schijnt met man en macht te werken om het toestel terug te vinden aangezien vooral de informatie die erop staat erg waardevol is. Het toestel was al verloren geraakt voordat Windows Mobile 6.5 aangekondigd was, maar dat schijnt geen probleem meer te vormen. De CEO van Telstra baalt als een stekker maar volgens hem is het toestel gewoon ergens in een stapel kleren verzonken geraakt. De vraag is of Microsoft dezelfde gedachten heeft over het verloren toestel, de toekomst zal dat uitwijzen.

Bron: ONsoftware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. michaelpb -

    En zo creëer je een hoop aandacht voor jezelf. Ik geloof er geen bal van. De commentaren op de preview van WM 6.5 zijn nu niet bepaald mals te noemen. Het is windows mobile 5 met een skin erop geplakt. Meer niet. Nu doen ze net alsof ze het beste voor het laatst hadden bewaard met 'echt iets nieuws', maar het toestel blijkt ineens 'gestolen'. Goeie PR-lui. Dat moet ik ze nageven.

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Talki

Loes Milar, de vrouw die met haar nieuwe app mensen bij elkaar brengt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters