Tenaa lekt afbeeldingen van de nieuwe Honor V8

TENAA de Chinese keuringsinstantie heeft afbeeldingen gelekt van de nieuwe smartphone van Honor, de V8.  Onlangs heeft Honor een teaser uitgebracht en daarin laten ze weten dat de Honor V8 op 10 mei wordt aangekondigd.

Uit deze teaser blijkt dat het nieuwe model niet een vernieuwde Honor 7 gaat worden. Deze nieuwe smartphone heeft een dubbele camera, metalen behuizing en een 5,7-inchscherm. Er komen twee verschillende varianten uit van het toestel.

Honor V8

TENAA heeft voor de toestellen de codes AL10 en TL10 gebruikt, het enige verschil zit hem in de kleur van het toestel. Er is ook een andere code opgedoken de AL20. De overeenkomsten van de toestellen zijn de afmetingen en de metalen behuizing.

AL10/TL10

Al10 en TL10 hebben waarschijnlijk een Kirin 950-octacoreprocessor met een kloksnelheid van 2,3GHz en 4GB werkgeheugen. Beide versies beschikken over 32GB opslaggeheugen. Het beeldscherm heeft beelddiagonaal van 5,7-inch en een resolutie van 1920×1080 pixels. De accucapaciteit van de AL10 en TL10 is 3400mAH.

AL20

De AL20 heeft een beeldscherm met een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. Waarschijnlijk is de processor een Kirin 955-octacore met 2,5Ghz kloksnelheid en heeft het 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. Net zoals de Al10/TL10 heeft de batterij een capaciteit van 3400mAH.

Dubbele camera

De Honor V8 heeft aan de achterkant een dubbele camera, met twee sensors die beide 12-megapixel hebben. Op de afbeelding is niet te zien of de camera van Leica is, maar vermoedelijk komt in de Honor V8 een camera van Leica. Huawei, het moederbedrijf van Honor, en Leica zijn een samenwerking op lange termijn aangegaan en hierdoor verwachten wijn dat de camera van de V8 ook een Leica lens zal hebben. De dubbele camera zien we ook terug in de Huawei P9 en we waren erg te spreken over dat toestel.

Bron: TENAA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters