The Phone House gaat Engels winkelconcept gebruiken in Nederland

Winkelketen The Phone House heeft tijdens haar jaarlijkse pre-kerstshow voor de pers haar plannen voor 2011 uit de doeken gedaan. De keten gaat nog grotere winkels openen in steden met meer dan 150.000 inwoners aan de hand van een Engels winkelconcept.

The Phone House kerstshow 2010

The Phone House heeft tijdens haar jaarlijkse pre-kerstshow voor de pers haar nieuwe plannen uitgelegd voor het komend jaar. De grootste telecomketen van Nederland en Europa houd elk jaar een dergelijke show een paar maanden voor de kerst om zo alvast haar line-up voor de aankomende kerstperiode uit te stallen. De kerstperiode is doorgaans voor veel retailers de belangrijkste periode van het jaar en de keten had dan ook alle producenten uitgenodigd om hun kerstwaar te komen etaleren. Zo zal Nokia een speciale versie van de C6-01 gaan voeren bij de keten die in een exclusieve kleur beschikbaar zal worden. De andere producenten wisten hun nieuwe telefoons te showen tijdens het evenement.

The Phone House zelf wist aan te kondigen dat het in 2011 zogenaamde “Wireless World Stores” gaat openen. Deze winkels hebben een winkeloppervlakte dat ongeveer twee keer zo groot is als de gemiddelde Phone House-winkel nu heeft in ons land. De eerste vijf winkels gaan in de eerste zes maanden van 2011 open en deze winkels zullen ook voorzien zijn van en groep specialisten genaamd The GeekSquad. Het winkelmodel en de GeekSquad zijn afkomstig van de Engelse tak van The Phone House. Daar is het nieuwe model al zeer succesvol gebleken voor de keten waarna het nu ook naar andere landen zal worden doorgevoerd. The GeekSquad is een bedrijf dat ‘nerds’ levert aan de winkelketen en deze in de winkels of op locatie laat opdraven. Deze groep mensen hebben meer verstand van techniek, gadgets en software waardoor ze klanten met de meest lastige problemen zouden kunnen helpen.

Tot slot wist The Phone House de verwachting uit de spreken dat tablets een belangrijk product gaan worden volgend jaar. De keten verwacht zelfs dat het de notebook-markt overhoop zal gaan gooien en is dan ook van plan om mee te groeien met deze trend in haar winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. NOBELCO -

  Beste Henkie,

  Ga jij dan maar naar de Belcompany:Y, daar kun je vanaf volgend jaar alleen nog terecht voor vodafone. Dus hoezo onafhankelijke aanbieder! Ga gewoon naar The Phone House zij zijn echt onafhankelijk, kundig en verlenen je de juiste service!:)

 2. HTC-Freak -

  Als je naar een Phonehouse gaat, ga dan naar een franchise winkel. De mensen hier helpen je echt en verlenen de juiste service.;) In de eigen winkels staan de mensen alleen voor hun salaris.:P

   1. Henkie -

    Ik zal geen enkel risico nemen, en naar een andere onafhankelijke aanbieder gaan, BelCompany heeft gepubliceerd de medewerkers te belonen op klant tevredenheid.

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters