The Phone House komt met in-shop updateservice in April

Telecomretailer The Phone House gaat binnenkort beginnen met een in-shop updateservice. Hier kun je als klant je toestel snel laten updaten en krijg je ondertussen een leentoestel mee.

The Phone House

De nieuwe service zal in elke The Phone House winkel te vinden zijn en is ook beschikbaar voor klanten die hun toestel niet bij The Phone House gekocht hebben. Het enige dat je nodig hebt om je toestel gratis van een update te voorzien is een aankoopbon en de garantie mag nog niet vervallen zijn. Dat betekend dus dat je iedere telefoon waar niets geks mee gebeurd is binnen twee jaar na aankoop geüpdatet kan worden bij de winkel.

Als extra service krijgt een klant een leentoestel mee, zodat je, hoewel de update normaliter snel gaat, altijd kan blijven bellen. Mocht de update mislopen dan wordt je toestel alsnog voor reparatie opgestuurd. Daarnaast houdt The Phone House bij welke toestellen er geüpdatet zijn en zal dat bij eventuele reparaties in de toekomst ook worden doorgegeven zodat je toestel niet nogmaals een update krijgt en je dus niet al je gegevens kwijt raakt. Wanneer de dienst precies afgetrapt gaat worden is niet bekend, maar het zal waarschijnlijk ergens in april zijn.

Bron: Nieuwstip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. stja -

    Sluit me volledig bij je aan..
    Zal een hoop gezeik komen bij phonehouse, kan natuurlijk de imago van de phonehouse positief maar ook negatief beinvloeden.

    men houdt altijd de winkel verantwoordelijk voor hetgene wat er gebeurd als ze er vandaan komen, terwijl het toch vaak aan de fabrikant ligt.

    Maar..mocht ze the phonehouse personeel een flinke inpuls geven(deze hebben ze ook wel nodig), dan kan dit toch een usptje worden voor ze!

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters