The Phone House opent eerste flagshipstore in Den Haag

The Phone House heeft gisteren in Den Haag haar eerste ‘Connected World’ flagshipstore geopend. Het nieuwe winkelconcept is komen overwaaien uit Engeland en stelt klanten in staat alle producten te proberen en meer technische hulp te krijgen.

The Phone House Connected World opening

The Phone House is gisteren van start gegaan met haar nieuwe, van origine Engelse, winkelconcept. Zoals het bedrijf tijdens haar pre-kerstshow al uitlegde, zullen er in Nederland een aantal van deze Connected World winkels geopend worden de komende tijd. Vandaag ging de eerste flagshipstore voor de gewone consument open aan de Venestraat in Den Haag. Gisteren kreeg een groep genodigde consumenten samen met de pers en enkele partners van The Phone House al een voorproefje.

Nadat Hans Klok de officiële opening van de winkel verzorgd had, vertelde Bert van Dam, Managing Director van The Phone House in Nederland, wat meer over het concept: “Internationaal hebben we vorig jaar deze ontwikkeling ingezet. Een winkelconcept dat aansluit bij de snel veranderende wereld van smartphones, mobiel internet en tablets. Wij merken dat de Nederlandse consument veel behoefte heeft om te ervaren hoe bepaalde apparaten werken, voordat ze kunnen besluiten welke aanschaf zij willen doen en de keuze maken dat zij ook mee willen in de brede ontwikkeling. Met de realisatie van de eerste Connected World winkel bieden we hen die mogelijkheid. En nemen we ze mee in een nieuw decennium.”

In de rest van zijn toespraak legde Van Dam vooral de nadruk op de unieke opzet van de winkel: in de winkel zijn een aantal ‘blokken’ te vinden voor elk productsegment, zo is er een tablet-blok en een laptop-blok. Bij elk blok komt een medewerker te staan, die je verder kan helpen met je keuze en een aantal demo’s kan geven. Ook alle toestellen die aan de muur hangen zijn echte exemplaren en volgens Van Dam blinkt de winkel ook zeker uit in zijn assortiment. Zo heeft de shop een wand met tientallen accessoires en is er een uitgebreid aanbod aan tablets en netbooks. Ook Wii-, Xbox- en Playstation-games worden er verkocht.

Een ander punt dat duidelijk naar voren kwam in de presentatie en ook duidelijk aanwezig is in de winkel, is de ‘GeekSquad’. Deze groep deskundigen heeft een eigen balie gekregen en verleent ondersteuning waar dat voor de gewone winkelmedewerkers te ingewikkeld wordt. Ook om je nieuwe toestel in te stellen kun je bij de GeekSquad terecht.

Naast Den Haag komen er op korte termijn ook winkels in Apeldoorn, Haarlem en Eindhoven.

The Phone House Connected World opening

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters