The Phone House zet de Google Nexus 4 van LG online

De Engelse tak van The Phone House heeft de Nexus 4 en diens specificaties online gezet op haar website. Het toestel zal vanaf 30 oktober uitgeleverd gaan worden door LG.

The Carphone Warehouse, de moederorganisatie van The Phone House, heeft inmiddels de Nexus 4 op haar website staan. De website laat het toestel zien in een afbeelding en daarnaast worden ook nagenoeg de volledige specificaties opgesomd. Wat opvalt is dat de afbeelding 1 op 1 overeenkomt met de eerder gelekte persafbeelding.

De Nexus 4, gemaakt door LG, zal op Android 4.2 gaan draaien, zo bevestigt de website. Daarnaast wordt ook de omvang van het 4.7-inch scherm onderschreven door de retailer en de resolutie is 1280×768 pixels. De telefoon is verder voorzien van Gorilla Glass 2 en heeft een pixeldichtheid van 320. De telefoon is volgend de retailer 9.1mm dik en 133.9mm lang. Daarnaast is de telefoon 68.7mm breed. Het toestel heeft verder 8GB intern geheugen en geen optie voor een micro-SD kaart. Hierdoor lijkt het geheugen aan de krappe kant te zijn.

De telefoon wordt voortgedreven door 2GB Ram en de nieuwe Qualcomm S4 Pro-processor. De vier kernen doen hun werk op 1.5GHz. Ook wordt er melding gemaakt van een 8-megapixelcamera en NFC. De telefoon zal vanaf 30 oktober beschikbaar zijn, aldus de keten. Aanstaande maandag wordt de telefoon officieel bekendgemaakt door LG en Google om 17 uur Nederlandse tijd.

Google Nexus 4

 

Bron: The Verge

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters