The Phone House zet de Google Nexus 4 van LG online

De Engelse tak van The Phone House heeft de Nexus 4 en diens specificaties online gezet op haar website. Het toestel zal vanaf 30 oktober uitgeleverd gaan worden door LG.

The Carphone Warehouse, de moederorganisatie van The Phone House, heeft inmiddels de Nexus 4 op haar website staan. De website laat het toestel zien in een afbeelding en daarnaast worden ook nagenoeg de volledige specificaties opgesomd. Wat opvalt is dat de afbeelding 1 op 1 overeenkomt met de eerder gelekte persafbeelding.

De Nexus 4, gemaakt door LG, zal op Android 4.2 gaan draaien, zo bevestigt de website. Daarnaast wordt ook de omvang van het 4.7-inch scherm onderschreven door de retailer en de resolutie is 1280×768 pixels. De telefoon is verder voorzien van Gorilla Glass 2 en heeft een pixeldichtheid van 320. De telefoon is volgend de retailer 9.1mm dik en 133.9mm lang. Daarnaast is de telefoon 68.7mm breed. Het toestel heeft verder 8GB intern geheugen en geen optie voor een micro-SD kaart. Hierdoor lijkt het geheugen aan de krappe kant te zijn.

De telefoon wordt voortgedreven door 2GB Ram en de nieuwe Qualcomm S4 Pro-processor. De vier kernen doen hun werk op 1.5GHz. Ook wordt er melding gemaakt van een 8-megapixelcamera en NFC. De telefoon zal vanaf 30 oktober beschikbaar zijn, aldus de keten. Aanstaande maandag wordt de telefoon officieel bekendgemaakt door LG en Google om 17 uur Nederlandse tijd.

Google Nexus 4

 

Bron: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Mauricio Metiary -

  Nadeel van LG vond ik altijd de trage of geen updates. Dit zou nu verholpen ziin doordat het een Nexus is. Topspecs en dan maar 8 gb. Dit is echt volledig de plank misslaan. Ze hebben toch wel een team om zich heen die dit toch zou moeten inzien. Jammer…

 2. katinkakleur -

  Inderdaad jammer dat er geen 16GB variant van is .. maar ik denk dat dit 'm toch wel gaat worden volgende zomer. Op mijn Nexus S heb ik net 500MB gebruikt dus 8GB zal toch wel genoeg zijn. Wel is 't denk ik dan zo dat ik ook GTA 3 en dat soort grote spellen ga downloaden dus dan is het al gauw vol ..

 3. Willem de groot -

  Geen SD….? word flopper de flop dan.. Weet bijna zeker dat kort na deze lancering Samsung ook met een nieuwe Nexus variant gaat komen.. de nexus 10 zijn ze ook al aan het persen. Heb zelf alle nexussen al gebruikt en ga nu niet in specs achter uit. Denk dat Googel LG gewoon een kans gunt om als eerste te komen.

  1. Danijel -

   Ik vind het ook een pijnlijke fout. Ik denk niet dat er een 16GB variant komt, anders hadden ze dat wel aangegeven bij de retailer op de website.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters