Dwayne Johnson maakt je wakker met ‘The Rock Clock’

Volgens Dwayne ‘The Rock’ Johnson is een normale wekker niet goed genoeg. Vandaar dat hij zelf met een motiverende wekker-applicatie is gekomen: The Rock Clock.

Dwayne ‘The Rock‘ Johnson

Voorbije jaren is Dwayne Johnson uitgegroeid van worstelaar tot topacteur. Maar wanneer je aan The Rock denkt, denk je niet alleen aan zijn films. Je denkt onmiddellijk ook aan zijn fysiek. Om deze fysiek te behouden, staat hij bijna dagelijks op rond vier uur in de ochtend. Dwayne weet dat niet iedereen het even makkelijk mee heeft met (vroeg) op te staan en eveneens vindt hij dat een normale alarm-applicatie niet motiverend genoeg is. Vandaar dat hij er zelf een heeft uitgebracht dat deel uitmaakt van zijn ‘Project Rock’.

The Rock Clock

The Rock ClockDe manier waarop je met The Rock Clock wakker zal worden is anders dan bij iedere andere wekker-applicatie. In plaats van een ‘muziekje’ om bij wakker te worden, wordt je met de nieuwe applicatie van The Rock wakker gemaakt door de man zelf. Dit kan hij doen door zowel te zingen als een alarm na te doen. Er zijn (momenteel) 25 verschillende manieren waarop je gewekt kunt worden, de een al grappiger dan de andere.

The Rock ClockMaar de applicatie doet meer dan je uit je bed krijgen. Wanneer je de applicatie opent, zul je allereerst gevraagd worden een doel in te stellen in de stijl van ‘val 5 kilo af’. Na de doelstelling te noteren, kies je een datum waartegen je deze wil bereikt hebben. Om de zoveel tijd zal hij deze doelstellingen voorlezen in een video, want hij is een ninja en heeft overal toegang toe. Aldus Dwayne Johnson zelf. Hierna kun je een wekker zetten.

Rock Time

The Rock ClockVoor de mensen die even hard willen gaan als The Rock, is er nog een extra functie. Je kunt namelijk kiezen om op hetzelfde uur als Dwayne Johnson gewekt te worden. Hij zal iedere dag zijn wekker koppelen aan de applicatie, waardoor je echt iedere dag samen met hem kunt opstaan. Ten minsten, als je het tijdsverschil buiten acht laat. Hoe dan ook, net zoals de applicatie doet zouden we je waarschuwen om samen met The Rock op te staan: zijn wekker stond vandaag al om 3:50 uur.

Android en iOS

Mocht je geïnteresseerd zijn in de applicatie, kun je hem gratis installeren op zowel je iOS– als Android-smartphone. In de applicatie zijn geen in-app-aankopen en advertenties te vinden.

Wat vinden jullie van deze applicatie, en wie gaat er samen met The Rock opstaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

BlackBerry KeyOne

BlackBerry werkt aan twee nieuwe Android smartphones lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Patenten onthullen toekomst Google Pixel smartphones lees verder

OnePlus Pete Lau

OnePlus CEO reageert uitgebreid op kritiek OnePlus 5 lees verder

smartphone

Onderzoek: met een smartphone in de buurt word je dommer lees verder

Honor 9

Honor 9 komt naar Nederland: prijs, specificaties en meer lees verder

iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters