Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead

Als je altijd al hebt willen weten hoe het zou zijn om omringd te worden door zombies tijdens de apocalypse, hebben we goed nieuws voor je. Met het volgende spel van The Walking Dead waan je je namelijk tussen de levende doden met behulp van augmented reality. Een soort van Pokémon Go dus, maar dan net iets gruwelijker.

Beleef de wereld van The Walking Dead eindelijk zelf

Het spel waar we het over hebben heet The Walking Dead: Our world en neemt de speler mee naar het einde der tijden. Door middel van augmented reality zullen de zombies en andere game elementen je eigen omgeving omtoveren tot de wereld van The Walking Dead. Zelfs zullen een paar van de populaire personages van de serie, zoals Rick, Michonne en Daryl, je komen bijstaan in de strijd tegen de altijd hongerige wezens.

The Walking Dead: Our World

Trailer geeft alvast een voorproefje van grimmige zombie wereld

De Finse studio Next Games is de maker van het spel en heeft een eerste trailer in de wereld losgelaten. Hierin proef je alvast een beetje van de gruwelijke sfeer van Our World, welke ook jouw wereld gaat worden. Je ziet verschillende mensen die boodschappen doen of in een ziekenhuis rondlopen en opeens omringd zijn door zombies nadat ze hun smartphone hebben gepakt. De belaagde spelers gaan erop los met granaten, geweren en zelfs wat lijkt op het samurai zwaard van Michonne.

The Walking Dead: Our World

Ontwikkeld met behulp van Apple’s ARKit

Next Games was ook al verantwoordelijk voor het mobiele strategie spel The Walking Dead: No Man’s Land. Deze zou meer dan 16 miljoen keer zijn gedownload. Met Our World proberen de makers dit succes door te zetten en zelfs te overtreffen. Ook Apple hoopt dat het spel een succes zal worden. Het bedrijf liet het spel vol trots zien als deel van de nieuwe AR apps en spelletjes, die met de nieuwe iOS 11 features AR naar een nieuw niveau worden getild. Het spel zou namelijk met behulp van Apple’s ARKit zijn ontwikkeld.

Wanneer we mogen mee gaan doen aan de wereld van The Walking Dead is nog niet bekendgemaakt. Het spel zal in ieder geval voor zowel iOS als Android beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters