Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ergens wakker te worden en al je herinneringen kwijt te zijn? In het spel The Witness van Thekla kun je dit in levende lijve ervaren op een vreemd eiland vol met uitdagende puzzels. Na een behoorlijke tijd van geruchten en teasen is het spel eindelijk in de App Store beland voor zowel iPhones als iPads. Tijd dus om erachter te komen wie je eigenlijk echt bent.

Moderne versie van Myst

In The Witness word je alleen wakker op een onbekend strand van een vreemd eiland. Je weet niet hoe je daar komt, hoe je weer naar huis kunt gaan of zelfs wie je bent. Het doel is natuurlijk om erachter te komen wat er nou precies aan de hand is en dat doe je door op ontdekkingstocht te gaan op het eiland. Je kunt The Witness een beetje zien als de app versie van het populaire spel Myst uit de jaren negentig.

The Witness

Meer dan 500 3D puzzels

The Witness is een spel voor één persoon, waarin je ronddwaalt en op verschillende locaties variërende puzzels moet oplossing. In totaal zijn er meer dan 500 puzzels om te ontdekken, welke je telkens meer op weg helpen in je zoektocht om het mysterie op te lossen. Het is duidelijk dat de makers veel tijd hebben besteed aan het spel. Allerlei kleurrijke 3D plaatsen komen voorbij, terwijl je gaandeweg steeds meer van je herinneringen terug krijgt.

The Witness

The Witness is het betalen waard

Helaas is het geen gratis app en moet je er wel 10,99 euro voor over hebben. Ook moet je zorgen dat je 2,3GB aan ruimte vrij hebt op je toestel. Wij denken in ieder geval dat The Witness dat wel waard is en raden je aan om meteen naar de App Store te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters