Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS

Heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ergens wakker te worden en al je herinneringen kwijt te zijn? In het spel The Witness van Thekla kun je dit in levende lijve ervaren op een vreemd eiland vol met uitdagende puzzels. Na een behoorlijke tijd van geruchten en teasen is het spel eindelijk in de App Store beland voor zowel iPhones als iPads. Tijd dus om erachter te komen wie je eigenlijk echt bent.

Moderne versie van Myst

In The Witness word je alleen wakker op een onbekend strand van een vreemd eiland. Je weet niet hoe je daar komt, hoe je weer naar huis kunt gaan of zelfs wie je bent. Het doel is natuurlijk om erachter te komen wat er nou precies aan de hand is en dat doe je door op ontdekkingstocht te gaan op het eiland. Je kunt The Witness een beetje zien als de app versie van het populaire spel Myst uit de jaren negentig.

The Witness

Meer dan 500 3D puzzels

The Witness is een spel voor één persoon, waarin je ronddwaalt en op verschillende locaties variërende puzzels moet oplossing. In totaal zijn er meer dan 500 puzzels om te ontdekken, welke je telkens meer op weg helpen in je zoektocht om het mysterie op te lossen. Het is duidelijk dat de makers veel tijd hebben besteed aan het spel. Allerlei kleurrijke 3D plaatsen komen voorbij, terwijl je gaandeweg steeds meer van je herinneringen terug krijgt.

The Witness

The Witness is het betalen waard

Helaas is het geen gratis app en moet je er wel 10,99 euro voor over hebben. Ook moet je zorgen dat je 2,3GB aan ruimte vrij hebt op je toestel. Wij denken in ieder geval dat The Witness dat wel waard is en raden je aan om meteen naar de App Store te gaan.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters