TI komt met interessant dual-screen concept

TI heeft op het Mobile World Congress een interessant dual-screen concept laten zien, dat het mogelijk maakt om content meteen volledig te bekijken, zonder het overzicht te verlaten.

TI Dual screen concept

Op het Mobile World Congress komen niet alleen nieuwe telefoons aan het licht, maar ook erg leuke nieuwe technieken. Eén daarvan troffen we aan bij Texas Instruments in de vorm van een mooi dual-screen concept. Het toestel waar het in geïntegreerd was erg lomp en lelijk, maar de techniek is in principe gebouwd voor kleinere toestellen die niet eens twee aparte schermen hoeven te hebben, met splitscreen werkt het ook, zo vertelde TI ons.

Het idee achter de techniek is dat je directer bij je content komt en daarvoor had TI een erg mooi voorbeeld te pakken. Op het toestel liet het merk zien dat je sneller toegang hebt tot toelichting en content bij je zoekresultaten. Terwijl je in het eerste scherm gewoon kan blijven zoeken met een standaard Google-schermpje, heb je in het tweede scherm direct content tot je beschikking. Zo heb je bijvoorbeeld meteen een mooi overzicht met alle afbeeldingen die op de zoekterm gevonden worden in het bovenste scherm, die je door te swipen kunt vervangen door bijvoorbeeld nieuwsresultaten voor de term. Hoewel het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat dit echt op de markt is in een telefoon, is het concept in ieder geval erg mooi.

TI dual-screen

 

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters