“Tieners sturen 10.000 smsjes per jaar”

Social networking site Bebo heeft een onderzoek gehouden onder tieners over hun gebruik van digitale diensten. Er komen een aantal interessante zaken naar voren in het onderzoek.

Social networking site Bebo heeft een wereldwijd onderzoek gehouden naar het gebruik van digitale diensten. Het onderzoek is gehouden onder tieners die de site wel eens bezoeken. Het resultaat is dan ook niet helemaal representatief voor de hele jeugdige bevolking. Het onderzoek ging onder meer over het sms gedrag van jongeren. Daarnaast kwamen zaken als fotografie, het gebruik van social networking sites en het kijk gedrag naar online video’s aan bod.

Vooral het resultaat met betrekking tot het sms gedrag van tieners is opvallend. Het onderzoek wijst uit dat de gemiddelde tiener die te vinden is op Bebo maar liefst vijfentwintig smsjes per dag stuurt. Dit komt op een totaal van rond de 10.000 smsjes per jaar, wat opvallend veel is. Verder onthulde het onderzoek dat meer dan twee derde van de ondervraagden hun digitale camera of telefoon gebruiken om hun leven vast te leggen. Ook zou de gemiddelde tiener maar liefst 50 online video’s kijken per week. Deze resultaten zijn erg hoog te noemen, maar dit is waarschijnlijk deels te wijden aan de doelgroep waaronder het onderzoek is gehouden.

Afbeelding sms 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Seyma -

    Khb ht bjj mzlf berekend en kstuur ong 100 smsjes per dag, dus op een jaar is dat dan 40.000 smsjes…:Y En ze zggn al dat 10.000 veel is:S:S

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Apple Pippin

Dit werd ‘m niet: Pippin, de spelcomputer van Apple (1995) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters