“Tieners sturen 10.000 smsjes per jaar”

Social networking site Bebo heeft een onderzoek gehouden onder tieners over hun gebruik van digitale diensten. Er komen een aantal interessante zaken naar voren in het onderzoek.

Social networking site Bebo heeft een wereldwijd onderzoek gehouden naar het gebruik van digitale diensten. Het onderzoek is gehouden onder tieners die de site wel eens bezoeken. Het resultaat is dan ook niet helemaal representatief voor de hele jeugdige bevolking. Het onderzoek ging onder meer over het sms gedrag van jongeren. Daarnaast kwamen zaken als fotografie, het gebruik van social networking sites en het kijk gedrag naar online video’s aan bod.

Vooral het resultaat met betrekking tot het sms gedrag van tieners is opvallend. Het onderzoek wijst uit dat de gemiddelde tiener die te vinden is op Bebo maar liefst vijfentwintig smsjes per dag stuurt. Dit komt op een totaal van rond de 10.000 smsjes per jaar, wat opvallend veel is. Verder onthulde het onderzoek dat meer dan twee derde van de ondervraagden hun digitale camera of telefoon gebruiken om hun leven vast te leggen. Ook zou de gemiddelde tiener maar liefst 50 online video’s kijken per week. Deze resultaten zijn erg hoog te noemen, maar dit is waarschijnlijk deels te wijden aan de doelgroep waaronder het onderzoek is gehouden.

Afbeelding sms 
Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters