Tijdelijk gratis iPhone en iPad apps & games: Spy Mouse, Flight Control Rocket en meer

Vandaag bespreken we enkele iPhone en iOS spellen die tijdelijk gratis zijn. De meeste zijn slechts een paar uur of een paar dagen gratis dus wees er snel bij. De gratis apps die we vandaag uitlichten zijn: Spy Mouse, Flight Control Rocket, Fluffy Diver en SquareDiary.

Let op, de onderstaande apps waren op het moment van schrijven gratis. Helaas is voor de meeste apps niet bekend tot wanneer ze gratis zijn. Kijk dus goed of een app nog steeds gratis is voordat je hem download!

Spy Mouse (iPhone en iPad)

Vandaag heeft Electronic Arts (EA) haar populaire spel Spy Mouse gratis gemaakt in de App Store. In dit spel speel je een muis die als een soort geheime agent kaas moet stelen van de katten. De kaas moet je veilig naar je hol brengen. Dit doe je door slim je weg te plannen zonder gezien te worden, of door de katten af te leiden en tegen de muur te laten botsen. Het spel kent vele verschillende werelden met verschillende soorten katten en uitdagingen. Ook zijn er verscheidene verborgen locaties en routes. EA heeft niet aangegeven tot wanneer het spel gratis is, maar het zal waarschijnlijk niet veel langer zijn dan een dag.

Download de iPhone versie
Download de iPad versie

Flight Control Rocket (iPhone en iPad)

Een ander spel dat EA vandaag gratis aanbied is Flight Control Rocket. Voor mensen die al verslaafd waren aan Flight Control is dit een ideaal spel. Het spel is vergelijkbaar met Flight Control maar speelt zich dan in de ruimte af. Ook heeft het spel niet elementen erbij gekregen om meer afwisseling te hebben dan dat Flight Control biedt.

Download de iPhone en iPad versie

Fluffy Diver

Een ander spel dat vanaf vandaag gratis is geworden, is Fluffy Diver. Het spel doet ons denken aan Tiny Wings waarbij je door het level moet vliegen door goed te mikken. In dit spel speel je een babt zeehondje die zoveel mogelijk voedsel moet verzamelen. Om het eten te verzamelen moet je zoveel mogelijk objecten ontwijken en hoog springen om bij het voedsel te kunnen. Het lijkt er op dat de maker dit spel definitief gratis aanbied in de App Store vanwege de ondersteuning van Blitz waarmeee je ook tegen elkaar kan spelen.

Download de iPhone versie

SquareDiary

SquareDiary tijdelijk gratis

De laatste tijdelijk gratis applicatie die we bespreken is geen spel, maar een handige dagboek/notitie applicatie. Het programma is opgedeeld in 9 verschillende levensgebieden. Aan ieder gebied kan je snel een notitie koppelen, een geluidsfragment of een foto. De applicatie heeft ook integratie met Facebook en Twitter om snel iets te kunnen delen met je vrienden. Verder is het ook mogelijk om je dagboek te beveiligen met een code om te voorkomen dat andere mensen het kunnen lezen.

Download de iPhone versie
Download de iPad versie

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Dit zijn de beste high-endsmartphones van dit voorjaar lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters