Tijdens wintersport op de ski’s en snel online met 4G! – adv

Op vakantie gaan naar het buitenland is altijd iets leuks om naar uit te kijken. Uw vakantie wordt nog leuker wanneer u gebruik kunt maken van super snel 4G internet. Vakantiekiekjes worden extra snel gedeeld op social media en terwijl u op de ski’s staat, blijft u in contact met het thuisfront. Ideaal toch?

Niet alleen in Nederland, maar ook buiten de grenzen in 37 landen kunt u nu genieten van de maximale 4G snelheid van Vodafone. Zo bent u overal en altijd bereikbaar en goedkoper aan het internetten met de hoogste snelheden. Afgelopen jaar introduceerde Vodafone de Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel, hiermee kunt u 100 minuten bellen, 100 minuten gebeld worden, 100 MB data gebruiken én 100 sms’jes versturen in wel 37 voordeellanden van Vodafone. Dit alles voor maar €4,- per dag en het kan zelfs gebruikt worden op uw tablet. Om u te beschermen tegen hoge kosten stelt Vodafone standaard een limiet op het gebruik van data in het buitenland in.

Naast de XL dagbundel is er de Alles-in-1 op Reis dagbundel: voor maar €2,- per dag kunt u 20 minuten bellen en gebeld worden, 20 sms’jes versturen en 35 MB gebruiken in één van de 43 voordeellanden. De vakantiebundels van Vodafone gelden per dag: dus gebruikt u een dag uw telefoon niet, dan betaalt u helemaal niets!

Bekijk ook de beste Vodafone aanbiedingen met 4G internet op Belsimpel.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via