Tijdens wintersport op de ski’s en snel online met 4G! – adv

Op vakantie gaan naar het buitenland is altijd iets leuks om naar uit te kijken. Uw vakantie wordt nog leuker wanneer u gebruik kunt maken van super snel 4G internet. Vakantiekiekjes worden extra snel gedeeld op social media en terwijl u op de ski’s staat, blijft u in contact met het thuisfront. Ideaal toch?

Niet alleen in Nederland, maar ook buiten de grenzen in 37 landen kunt u nu genieten van de maximale 4G snelheid van Vodafone. Zo bent u overal en altijd bereikbaar en goedkoper aan het internetten met de hoogste snelheden. Afgelopen jaar introduceerde Vodafone de Alles-in-1 op Reis XL-dagbundel, hiermee kunt u 100 minuten bellen, 100 minuten gebeld worden, 100 MB data gebruiken én 100 sms’jes versturen in wel 37 voordeellanden van Vodafone. Dit alles voor maar €4,- per dag en het kan zelfs gebruikt worden op uw tablet. Om u te beschermen tegen hoge kosten stelt Vodafone standaard een limiet op het gebruik van data in het buitenland in.

Naast de XL dagbundel is er de Alles-in-1 op Reis dagbundel: voor maar €2,- per dag kunt u 20 minuten bellen en gebeld worden, 20 sms’jes versturen en 35 MB gebruiken in één van de 43 voordeellanden. De vakantiebundels van Vodafone gelden per dag: dus gebruikt u een dag uw telefoon niet, dan betaalt u helemaal niets!

Bekijk ook de beste Vodafone aanbiedingen met 4G internet op Belsimpel.nl!

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters