Tim Cook: ‘Toekomstige iPhones zullen game-changing zijn’.

Onlangs hield CNBC een interview met Tim Cook, de CEO van Apple. In dit interview gaf hij aan dat: ‘toekomstige iPhones, features zullen hebben waar we niet meer zonder kunnen’. Volgens Cook zullen de nieuwe features game-changing zijn.

Tijdens dit interview ging hij uiteraard niet in op de details, dat was natuurlijk te verwachten. Hij gaf aan dat er innovatieve iPhones aan gaan komen die de iPhone gebruikers ervan zullen overtuigen om hun huidige iPhone in te ruilen voor een nieuw exemplaar.

“We are going to give you things that you can’t live without, that you just don’t even know you need today…You will look back and wonder ‘how did I live without this?'”

Tegenvallende cijfersiPhones

De verkoopcijfers die recentelijk bekend zijn gemaakt vielen tegen. Er zijn minder iPhones verkocht, met name op de Chinese markt. De verkoopcijfers van het laatste kwartaal waren zelfs historisch laag. Desalniettemin verkocht Apple nog steeds 51,2 miljoen iPhones. De topman gaf aan dat het niks te maken had met Apple dat de verkoopcijfers zo slecht waren. Andere smartphonefabrikanten hadden ook te kampen met de tegenvallende verkopen van smartphones.

Kritiek op Apple

De tegenvallende verkoopcijfers zijn niet het enige probleem van Apple. Het bedrijf kreeg kritiek van Wall Street dat ze niet innovatief genoeg waren ten opzichte van concurrenten. Cook nam deze zorgen weg:

“We don’t talk about futures as a company, we are fairly secretive,” Cook said. “We are incredibly excited about things we are working on, incredibly excited …we have great innovations in the pipeline.”

Innovatie

Een ander interessante feit dat Cook aan gaf tijdens het interview, is dat Apple gemiddeld minstens één keer per maand een bedrijf koopt. De reden hiervoor is dat Apple altijd op zoek is naar goed technisch personeel, zodat het bedrijf blijft innoveren en zichzelf kan onderscheiden van andere smartphonefabrikanten.

Bron: Techinsider

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters