Time zet selfiestick, Apple Watch en Surface Pro 3 bij 25 beste uitvindingen van 2014

Time Magazine heeft zijn jaarlijkse lijst van 25 beste uitvindingen bekendgemaakt. In de lijst staan veel mobiele producten, waaronder de Apple Watch, de selfiestick en de Microsoft Surface Pro 3-tablet.

Apple brengt 108 horloges uit: alles over de Apple Watch aw1

Verder komen we ook de Blackphone tegen op de lijst, nog wel in de bovenste regionen. Deze telefoon beschermt de privacy van zijn gebruiker.

De Apple Watch heeft volgens Time begrepen waar het bij smartwatches om draait. Niet een hele computer proberen om de pols te vouwen, maar iets nuttigs produceren dat speciaal op die plek van pas komt. De nieuw ontworpen interface en de fysieke knoppen bekoren het tijdschrift, en daarbij is het niet alleen een slim apparaat dat alle mogelijke notificaties van de iPhone naar de pols brengt, maar het is ook nog eens ontworpen om mee te kunnen met de laatste mode. “Apple heeft zijn hart en ziel in het design gestopt”, citeert Time een ontwerper die het horloge becommentarieert. “En het is ook nog eens dapper, omdat hier onbekend terrein wordt betreden.”

De Surface Pro 3 is op de lijst beste uitvindingen gezet omdat deze 12-inch tablet erin slaagt om laptops succesvol te vervangen, schrijft Time. Er kunnen desktop-apps op worden gezet en het slimme keyboard dat je er aan kunt klikken, maakt deze tablet meer dan andere tablets geschikt voor dokters en zakenlui. “Geen wonder dat organisaties als Coca Cola en het Seattle Kinderhospitaal hier honderden van hebben besteld.”

De selfiestick, tenslotte, maakt het mogelijk om op iets meer dan een armlengte een mooi plaatje van jezelf te maken, waarbij de hoek en de achtergrond beter kunnen worden gekozen dan wanneer je het toestel uit de hand op jezelf richt.

Bron: Time Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. Toussaint Jongen -

        Ben het met jullie twee eens. Daarnaast vinden ze dat het toestel zo geweldig is doordat het geen verkleinde Smartphone is, maar echt unieke functies heeft. Alles functies die ze noemen; berichten verzenden, navigeren, tijd laten zien en Fitness informatie zitten toch ook op een Android Wear horloge? Enkel het betalen is uniek in dit rijtje…

Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters