Timeline binnenkort ook ondersteund door eerste Pebble-modellen

De Pebble timeline, voorlopig enkel beschikbaar op de Pebble Time, zal ook ondersteund worden door het eerste model in de nabije toekomst.

Timeline binnenkort ook ondersteund door eerste Pebble-modellen pebbletime

Pebble laat aan de hand van een persbericht weten dat de aankomende firmware van het bedrijf, Pebble firmware 3.8, de eerste zal zijn die zowel door de Pebble Classic en Pebble Steel wordt ondersteund. Hierdoor zal de Timeline ook beschikbaar zijn voor de oudere modellen, die werd tot heden enkel ondersteund door de Pebble Time. De Pebble Time is het laatste model van Pebble en heeft onder andere een kleurenscherm.

Het bedrijf nodigt nu Android-gebruikers uit om de nieuwe versie al te testen. Hiervoor moet je je aanmelden voor de Timeline in de Pebble Classic Beta Group, vervolgens kan je de nodige software downloaden in de Play Store als je verzoek aanvaard wordt. Er zullen meer en meer uitnodigingen verstuurd worden naarmate de tijd toeneemt. iOS-gebruikers zullen helaas niet kunnen meedoen aan de bèta maar kunnen de finale versie wel verwachten.

Timeline is een stukje software van Pebble die je notificaties chronologisch rangschikt in drie categorieën: het verleden, het heden en de toekomst. Op die manier hoopt Pebble een duidelijk overzicht te creëren van alle notificaties en informatie die je dagelijks ontvangt op je toestellen.

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters