‘Tinder heeft speciale versie voor geselecteerde groep gebruikers’

Volgens een gerucht heeft dating-app Tinder een speciaal platform, genaamd ‘Tinder Select’. Dit zou bedoeld zijn voor gebruikers zoals supermodellen en rijke gebruikers.

Tinder Select

Een onbekende bron zou dit aan TechCrunch hebben gemeld. Volgens de bron zouden alleen beroemdheden en populaire Tinder-gebruikers toegang hebben tot het platform Tinder Select. Het platform zou kleiner dan Tinder zelf zijn.

De app nodigt gebruikers uit, waarop zij toegang krijgen tot het platform. De uitgenodigde mensen mogen ook andere Tinder-gebruikers uitnodigen. Die uitgenodigde mensen mogen vervolgens geen mensen uitnodigen, omdat zij niet door tinder zelf geselecteerd zijn.

Het is onbekend hoe Tinder de gebruikers selecteert. Waarschijnlijk wordt er naar de populariteit van gebruikers binnen de app bekeken. Oftewel de ‘Tinder Elo Score’. Dat is een systeem dat op basis van signalen Tinder-gebruikers beoordeeld. Het systeem kijkt niet alleen naar hoe aantrekkelijk je bent maar ook hoe gewild je bent. Het systeem kan alleen door Tinder gezien worden.

Uiterlijk van het platform

Tinder Select zou nu een half jaar in gebruik zijn. Tinder heeft de functie niet bekendgemaakt en weigert erop te reageren. Het speciale platform ziet er anders uit dan de standaardversie. De oranje kleuren zouden door blauw vervangen zijn. Ook is de vlam bij Tinder Select geen vlam, maar een blauwe ‘S’. Gebruikers mogen zelf bepalen van welk platform ze gebruik willen maken. Zij hebben op de app een schakelaar waarmee ze dat kunnen bepalen.

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters