‘Tinder heeft speciale versie voor geselecteerde groep gebruikers’

Volgens een gerucht heeft dating-app Tinder een speciaal platform, genaamd ‘Tinder Select’. Dit zou bedoeld zijn voor gebruikers zoals supermodellen en rijke gebruikers.

Tinder Select

Een onbekende bron zou dit aan TechCrunch hebben gemeld. Volgens de bron zouden alleen beroemdheden en populaire Tinder-gebruikers toegang hebben tot het platform Tinder Select. Het platform zou kleiner dan Tinder zelf zijn.

De app nodigt gebruikers uit, waarop zij toegang krijgen tot het platform. De uitgenodigde mensen mogen ook andere Tinder-gebruikers uitnodigen. Die uitgenodigde mensen mogen vervolgens geen mensen uitnodigen, omdat zij niet door tinder zelf geselecteerd zijn.

Het is onbekend hoe Tinder de gebruikers selecteert. Waarschijnlijk wordt er naar de populariteit van gebruikers binnen de app bekeken. Oftewel de ‘Tinder Elo Score’. Dat is een systeem dat op basis van signalen Tinder-gebruikers beoordeeld. Het systeem kijkt niet alleen naar hoe aantrekkelijk je bent maar ook hoe gewild je bent. Het systeem kan alleen door Tinder gezien worden.

Uiterlijk van het platform

Tinder Select zou nu een half jaar in gebruik zijn. Tinder heeft de functie niet bekendgemaakt en weigert erop te reageren. Het speciale platform ziet er anders uit dan de standaardversie. De oranje kleuren zouden door blauw vervangen zijn. Ook is de vlam bij Tinder Select geen vlam, maar een blauwe ‘S’. Gebruikers mogen zelf bepalen van welk platform ze gebruik willen maken. Zij hebben op de app een schakelaar waarmee ze dat kunnen bepalen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters