Automatische updates iPhone instellen

Sinds de update naar iOS 7 kun je automatische updates voor je iPhone instellen. Dit is erg handig, want zo heb je altijd en overal de nieuwste versie van een app. Maar hoe stel je deze automatische updates in en hoe schakel je deze weer uit? Automatische updates iPhone instellen: zo doe je dat.

automatische updates iphoneAutomatische updates iPhone instellen

Automatische updates zijn erg handig, want zo heb je altijd de laatste apps op je iPhone of iPad. Voor het inschakelen van automatische updates moet je eerst de instellingen openen op je iPhone. Ga vervolgens naar ‘iTunes en App Store’ en zet de schakelaar achter ‘updates’ op aan. Als het balkje groen is zijn de automatische updates ingesteld.

Automatische updates uitschakelen

Sommige updates die apps krijgen werken niet altijd even goed. Daarom is het handig om de optie te hebben de app wel of niet te updaten. Wil je dit zelf kunnen bepalen, dan moet je de automatische updates uitschakelen. Hiervoor moet je dezelfde stappen volgens als bij het inschakelen van automatische updates. Ga naar instellingen, klik op ‘iTunes en App Store’ en zet de schakelaar achter ‘updates’ op uit. Als het balkje grijs is betekent dit dat de automatische updates zijn uitgeschakeld. Als je er achter wil komen of een app een nieuwe update heeft, ga dan naar de App Store en kijk of er een rode badge achter de app staat. Wanneer dit het geval is, kun je ervoor kiezen deze app te updaten.

Gebruik mobiele data

Als je automatische updates hebt ingeschakeld, maar je wil dat deze updates alleen worden uitgevoerd als je van een WiFi-verbinding gebruik maakt, moet je het gebruik van je mobiele data uitschakelen. Dit doe je door naar instellingen te gaan, te kiezen voor ‘iTunes en App Store’ en de schakelaar achter ‘Gebruik mobiele data’ uit te zetten. Als het balkje grijs is betekent dit dat deze functie uitgeschakeld is. Als je wil dat je apps wel via je mobiele databundel worden geüpdatet, dan moet je de schakelaar op groen zetten.

Wat vond jij van deze tips? Laat het in een reactie weten.

Bron: Apple tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Apple iPhone 8

Deze feature willen iPhone-gebruikers het liefst van Android overnemen lees verder

iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters