De beste camera app voor jouw Android telefoon

Foto’s en video’s maken: je doet het dagelijks. Jouw herinneringen worden vastgelegd met je smartphone. Om het beste resultaat te behalen is hier een lijstje met de beste camera apps voor jouw Android telefoon.

De beste camera app Android: Camera360

De Camera360 is een van de populairste camera apps in de Play Store. De app is makkelijk in gebruik en je kunt meerdere instellingen tegelijk toepassen voordat je een foto neemt. Andere apps kunnen dit niet en daarom is deze app zo uniek. Voordat je een foto maakt kun je een lens-filter toevoegen. Sommige effecten zijn alleen niet noodzakelijk.

Manual Camera

Manual Camera is speciaal voor ervaren fotografen. Deze app biedt mogelijkheden die andere applicaties niet bieden. Je kunt de witbalans veranderen, de sluitertijd aanpassen en de belichtingscompensatie aanpassen aan jouw voorkeuren. Ook kun je foto’s opslaan als RAW-formaat, waardoor je de mogelijkheid hebt om je foto later verder te editen. De app is downloadbaar vanaf versie Android 5.0 Lollipop. Manual Camera is te koop voor €3,39 in de Play Store.

ProShot

ProShotbeste camera app android is een van de beter uitziende foto apps. Er is een rooster en er zijn twee on-screen levels waardoor je je foto’s recht kan fotograferen. Naast de standaard opties, zoals witbalans, ISO en focus, is er ook een instelling die Light Painting mode heet. Met deze optie kun je je foto’s zien ontwikkelen met motion blur. Er is een demo-versie beschikbaar van de app, als je tevreden bent met de camera app dan kun je deze voor €4,24 kopen in de Play Store.

VSCO

VSCO is een van de beste camera apps, maar het is wel even uitvinden hoe deze app precies werkt. De menu’s zijn erg onduidelijk, maar de opties die de app biedt zijn heel handig. Er zijn talloze keuzes uit filters en binnen de filters zelf kun je aanpassingen doorvoeren. Daarnaast is het erg makkelijk om vanuit de app je foto te delen op sociale media.

Open Camera

Open Camera is een snelle camera app die weinig geheugen inneemt. De app is gratis te downloaden en heeft een widget die je aan je thuisscherm kunt toevoegen. Dankzij deze widget ben je met een klik op de app verwijderd van het maken van een foto. Opties zoals ISO, manual focus en exposure time ontbreken niet.

Google Camera

Google Camera is een app die geen witbalans, ISO of filters aanbiedt, maar een app die Photo Sphere en een panorama modus aanbiedt. Met deze camera app kun je via Photo Sphere mooie 360-graden foto’s maken. Ook is er de optie lens blur, waarmee je diepte in je foto kunt creëren.

Welke app vind jij het handigst? Laat het in een reactie weten

Bron: Android Pit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Samsung Galaxy S8

‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters