Filmpjes op je iPhone zetten doe je zo

Het is handig dat je filmpjes op je iPhone, iPad of iPod kan zetten, of het nou om volledige films of om je eigen opnames gaat? In dit artikel leggen wij uit hoe filmpjes op je iPhone zetten werkt.

iTunes filmpjes op je iphone zettenFilmpjes op je iPhone zetten via iTunes bibliotheek

Een manier om video’s op je iPhone te zetten is via de iTunes bibliotheek. Download hiervoor iTunes, zodat je je bestanden van je computer naar je iPhone of iPad kan zetten. Voeg vervolgens je video’s toe aan de iTunes bibliotheek, dit doe je door je video’s te importeren naar iTunes. Verbind je iPhone met je computer door middel van een USB-kabel, je iPhone verschijnt nu onder ‘apparaten’ in iTunes, klik daar vervolgens op, kies voor ‘overzicht’, scrol naar beneden en zet de synchronisatie aan voor video’s.

Filmpjes op je iPhone zetten via iTunes

De tweede manier om je filmpjes van je computer op je iPad, iPhone of iPod te zetten gaat ook via iTunes. Eerst moet je ervoor zorgen dat je video’s in het juiste formaat zijn, denk hierbij aan een .mp4 of .mov formaat. Is dit nog niet het geval? Dan kun je je video naar dit formaat converteren met het programma Handbrake. Kies er vervolgens voor welke video’s je op je iPhone wil. Verbind hiervoor je iPhone met de computer en kies voor je iPhone of iPad onder ‘apparaten’. Ga vervolgens naar het tabblad ‘films’, klik op ‘films synchroniseren’ en kies of je alle films wil synchroniseren, films wil synchroniseren die je nog niet gezien hebt of selecteer zelf welke films je wil overzetten. Om je films op je iOS-device te zetten moet je klikken op ‘pas toe’. Na een tijdje wachten zijn de films op je iOS-device gezet. Apps als Bittorent Sync bieden vergelijkbare functionaliteiten. Daarmee kun je zelfs andere bestandsformaten alsnog naar je iPhone of iPad overzetten, om ze vervolgens met bijvoorbeeld VLC Player te bekijken.

YouTube-video’s toevoegen

Er is ook een manier om YouTube filmpjes op je iPhone te zetten. Dit doe je door YouTube te openen op je computer, de link te kopiëren van het YouTube-filmpje dat je op je iOS-apparaat wil zetten en vervolgens naar een website te gaan waar je YouTube filmpjes kunt downloaden. Een van die websites is KeepVid, plak de link van het YouTube filmpje in de balk die te vinden is op deze website en klik op ‘download’. Zorg er wel voor dat je de film download in mp4-formaat. Voeg het filmpje toe aan je iTunes bibliotheek en synchroniseer het met je iPhone.

Heb jij wat aan deze tips gehad? Laat het in een reactie weten.

Bron: WikiHow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters