Dit zijn de geheime personages van Super Mario Run

Super Mario Run is zojuist uitgekomen en nu blijkt het dat er verschillende karakters zijn die je kunt spelen. Deze karakters kun je op een bepaalde manier ontgrendelen. In deze tip lees je hoe en welke personages het zijn.

Super Mario Run

Op het Apple event een aantal maanden geleden zijn onder andere de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus aangekondigd. Hiernaast is iets anders aangekondigd, wat eigenlijk niet veel mensen hadden verwacht: Een Nintendo game naar Apple’s besturingssysteem, iOS. In deze game speel je de bekende rode Italiaan Mario. In dit spelletje heb je meerdere spelmodi ter beschikking, mits je de game koopt.

Als eerst heb je de singleplayermodus, genaamd World Tour. Het enige wat je hier moet doen is tikken op je scherm. Hoe langer je tikt op het scherm, hoe hoger Mario springt. Het doel van deze modus is om zo snel mogelijk het einde van het level te halen. Dit is niet altijd even gemakkelijk, omdat er in het level ook de bekende Goomba’s zitten.

Bij de tweede modus, genaamd Toad Rally, kun je je vrienden uitdagen om een spelletje te spelen, waarbij degene met de meeste punten wint. Punten krijg je door allerlei bewegingen uit te voeren met Mario en door muntjes te verzamelen. Deze muntjes kun je weer uitgeven bij de derde speelmodus, die Kingdom Builder heet, waarbij je een eigen koninkrijk kunt bouwen.

Geheime personages

In het spel speel je als Mario, maar er zitten bekende personages die je kunt ontgrendelen. Dit doe je door het huisje te bouwen in jouw Mushroom Kingdom in de speelmodus Kingdom Builder. Heb je die huisjes gebouwd, dan komt het personage erbij en krijg je de mogelijkheid deze te spelen. Op onderstaande afbeelding zien we Mario en Toad, met er naast vier silhouetten. Uit deze silhouetten kun je al snel Luigi, Peach, Yoshi en Toadette zien.

Super Mario Run personages

Beschikbaarheid

Super Mario Run is per direct te downloaden in de App Store van Apple. Het is beschikbaar voor de meeste toestellen die op iOS draaien. Met de gratis versie heb je de mogelijkheid de eerste drie levels te doen van de eerste speelmodus World Tour. Wil je meer spelen, dan kun je eenmalig tien euro uitgeven en kun je ook de andere twee modi spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters