Deze HTC-smartphones krijgen de update naar Android Nougat

Google heeft bekend gemaakt dat Android N vanaf nu door het leven zal gaan als Android Nougat. Welke HTC-smartphones de update naar Android Nougat zullen krijgen, dat kom je hier te weten.

Android NougatAndroid Nougat

Android Nougat is de opvolger van Android Marshmallow. In de nieuwe versie van Android zijn er vooral functies bijgekomen en verbeteringen doorgevoerd in al bestaande functies. Zo is het in Android Nougat makkelijker geworden om met notificaties te ‘communiceren’ en kun je alle applicaties tegelijk sluiten in het multitask-venster. Ook is de Doze functie verder uitgewerkt, kun je in split-screen multitasken en ga zo nog maar even door.

Voor een uitgebreid en actueel overzicht van alle updates naar Android Nougat kun je terecht in ons grote Android Nougat update-overzicht.

HTC-smartphones

HTC bevestigd Android Nougat toestellenGisteren heeft HTC in een tweet bevestigd welke drie toestellen al zeker de update naar Android Nougat zullen krijgen. Het bedrijf wist ook te zeggen dat het later dit jaar zal bevestigen welke andere toestellen ook nog voorzien zullen worden van een update naar Nougat. Momenteel is bevestigd dat deze toestellen de update zullen krijgen:

HTC 10

HTC One A9

HTC One M9

HTC 10

Een toestel waarvan te verwachten viel dat deze de update naar Android Nougat zou krijgen is de HTC 10. Dit toestel is het bedrijf zijn vlaggenschip voor 2016, en wij zien het toestel als de hergeboorte van HTC. Voorbije jaren had het bedrijf het moeilijk met de concurrentie bij te benen en met de HTC 10 hebben ze deze achterstand bijna volledig weggewerkt. Zoals zijn voorgangers is de HTC 10 voorzien van een mooi aluminium ontwerp. Inter zit er een Snapdragon 820-octacoreprocessor met 4GB werkgeheugen. Wat je ook met het toestel doet, alles verloopt soepel en zonder enige problemen.

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters