Zo schakel je stille modus op je iPhone in

Tijdens een vergadering is het onbeleefd als je wordt opgebeld en het geluid van je iPhone aan staat. Ook in andere situaties heb je waarschijnlijk liever dat je geluid uit staat en niet aan. iPhone stille modus: zo schakel je deze in.

iPhone stille modus inschakelen

Door de juiste voorbereidingen te treffen hoeft het je nooit meer te gebeuren dat je iPhone af gaat tijdens een vergadering of examen. Vooral een alarm is vervelend, omdat je dat geluid niet zo maar kan uitschakelen. Er zijn verschillende manieren waardoor je niet meer bang hoeft te zijn dat je iPhone ongewenst af gaat.

iphone stille modusMute-knop aanzetten

Een van die manieren is het aanzetten van de mute knop. Maar waar zit die knop nou eigenlijk? De mute knop zorgt ervoor dat het geluid van je iPhone niet af gaat, erg handig dus. Deze zit aan de zijkant je iPhone. Door de mute knop aan te zetten gaat je smartphone trillen in plaats van geluid maken.

Niet storen inschakelen

Een andere manier om je telefoon geluidloos te maken is door de optie ‘niet storen’ in te schakelen. Met deze functie voorkom je dat er notificaties binnenkomen en geluiden afgaan. Deze optie kun je handmatig inschakelen en van te voren inplannen wanneer deze functie actief moet zijn. Dit doe je door naar instellingen te gaan, te kiezen voor ‘niet storen’ en de schakelaar op ‘handmatig’ instellen. Deze functie werkt alleen als je iPhone op slaapstand staat. Als je wilt dat oproepen en notificaties altijd onderdrukt worden, moet je onder de stille modus kiezen voor ‘altijd’ of als je iPhone is vergrendeld. Wil je de niet storen functie van te voren inplannen? Ga dan naar instellingen, kies voor ‘niet storen’, klik op ‘gepland’ en kies voor het tijdstip wanneer jij wil dat je iPhone je niet stoort.

Alleen bereikbaar voor bepaalde personen

Als je wilt dat je onbereikbaar blijft, behalve voor telefoontjes van bijvoorbeeld je moeder, dan is ook hier aan gedacht. Bij instellingen┬ávan ‘niet storen’ kun je ervoor kiezen dat je wel telefoontjes kunt ontvangen van je favoriete contactpersonen. Dit doe je door ‘sta oproepen toe van favorieten’ in te schakelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X swipe

iPhone X op het oog? Leer alvast deze 13 gebaren lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

Apple iOS 11.1 emoji's

Dit zijn de nieuwe emoji’s die je met iOS 11.1 krijgt lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Dit zijn de beste high-end smartphones van dit najaar lees verder

iPhone 6 toestellen

Met iOS 11 hoef je nooit meer om wifi-wachtwoorden te vragen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters