Netflix offline kijken: zo doe je dat

Eindelijk: sinds kort kun je Netflix offline kijken. Onderweg in de trein, in het vliegtuig of ergens anders waar een slechte internetverbinding is kun je genieten van een filmpje of die leuke aflevering van Orange is The New Black. Maar hoe werkt het eigenlijk? Netflix offline kijken doe je zo!

Netflix offline kijkenNetflix offline kijken

Helaas zijn nog niet alle series en films offline te bekijken, maar er is al een breed scala aan keuze. Sinds gisteren kun je gratis offline films en series bekijken. Een hele vooruitgang, want zo kun je kosten besparen op je databundel en verveel je je nooit meer in de trein.

Downloaden

Om een serie of film offline te bekijken, moet je eerst de aflevering downloaden als je een goede verbinding met een WiFi-netwerk hebt. Je moet er wel op letten dat je genoeg geheugen op je mobiel of tablet hebt, want anders kan je geen film downloaden. Maar waar kun je je favoriete serie downloaden? Als je op het menu klikt aan de linkerkant staat er in het lijstje ‘available for Download’. Daar kun je bekijken welke series en films offline beschikbaar zijn. Klik vervolgens de serie die je wil downloaden, kies een aflevering uit en klik op de download-knop aan de rechterkant. Het downloaden duurt een paar minuten.

netflix offline kijkenBekijken

Als je je favoriete film of aflevering gedownload hebt, kun je deze bekijken door naar het menu in de linkerbovenhoek van je mobiel of tablet te gaan en vervolgens te klikken op ‘My Downloads’. Hier kun je bekijken welke films jij gedownload hebt. Door op de film te klikken kun je deze offline bekijken.

Films of series verwijderen

Als je geheugen vol is of als je een film al bekeken hebt, dan kun je deze simpel verwijderen. Dit doe je door naar het menu in de linkerbovenhoek te gaan, te┬ákiezen voor ‘My Downloads’ en te klikken op het potlood in de rechterbovenhoek. Vervolgens kun je aanvinken welke films je wil verwijderen door, je verwijdert de films door op het prullenbakje in de rechterbovenhoek te klikken.

Films en series

Niet alle films en series zijn al offline te bekijken, maar Netflix heeft er wel voor gezorgd dat de populairste films en series beschikbaar zijn. Zo is onder andere Orange is The New Black te bekijken, Narcos, The Good Wife, Blacklist, Sex and the City en nog veel meer. Nieuwsgierig welke series en films er nog meer beschikbaar zijn? Check dan de Netflix app, ga naar het menu en klik op ‘Available for Download.’

Kijk jij je series al offline? Laat het in een reactie weten.

Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

Tim Cook iPhone X

Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

Samsung

Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X Face ID

Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters