Pokémon Go: Zo krijg je dagelijks Poké balls en Poké coins

Pokémon Go is een vermoeiend spel, dat staat vast. Maar gelukkig moet je niet voor alles even veel moeite doen. Zo is het mogelijk om dagelijks Poké balls en Poké coins te krijgen zonder dat je er veel voor moet doen. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel.

Meer dan Pokémons

PokémonIn Pokémon Go heb je meer nodig dan alleen Pokémons. Zo heb je bijvoorbeeld Poké balls nodig om deze te vangen. Wanneer je deze moet kopen moet je Poké Coins hebben. En deze kosten normaal gezien dan weer, echt, geld. Vandaar dat het interessant is om te weten hoe je beide gratis kunt krijgen. Welke manieren er zijn om beide gratis en makkelijk te krijgen bespreken we in dit artikel.

Poké stops

Pokémon GoEen eerste locatie waar je gratis Poké balls kunt krijgen zijn de Poké stops. Deze stops zijn verspreid over de kaart en vind je meestal terug op een culturele locatie zoals bijvoorbeeld een kerk of een standbeeld. Wanneer je dicht genoeg bij de Poké stop bent moet je op de plaats drukken waarna je een cirkeltje met daarin een foto van de locatie ziet verschijnen. Om de Poké balls te krijgen moet je deze cirkel laten ronddraaien waarna er items zullen verschijnen. Deze items gaan van Poké balls tot Poké eggs en zelfs potions kun je er krijgen. Dit alles helemaal gratis! Al kan het natuurlijk wel zijn dat je even moet zoeken naar een Poké stop. Niet alle locaties hebben er evenveel. Goed om te weten is dat je slechts 15 minuten moet wachten voor je de Poké stop opnieuw kunt gebruiken. Poké coins kun je hier jammer genoeg niet krijgen.

Hoger lever

Wanneer je naar een hoger level gaat, krijg je eveneens een aantal Poké balls cadeau. Maar ja kunt ook andere items zoals potions krijgen. Van Poké Coins is hier eveneens geen spraken.

Verover een gym

Pokémon GoDe enige manier waarop je Poké coins gratis kunt krijgen is door een gym te veroveren. Na het veroveren kun je onmiddelijk naar de shop in de applicatie gaan, en dan krijg je 10 Poké coins. Om deze coins nog eens te krijgen moet je 20 uur wachten. Eveneens krijg je dan telkens 500 stardust voor elke Pokémon dat je bij de gym hebt staan. Het is dus zeker belangrijk om een sterke Pokémon voor de gym te zetten zodat je hem lang onder je toezicht kan houden.

Bovenstaande manieren zorgen er dus voor dat je gratis Poké balls en Poké coins kunt krijgen op een dagelijkse basis. Mocht je nog vragen hebben over Pokémon Go mag je deze zeker achterlaten in de reacties onder dit artikel. Neem ook zeker eens een kijkje naar al onze andere Pokémon Go-tips en wordt een echte Pokémon Go Master!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters