Pokémon Go: Zo krijg je dagelijks Poké balls en Poké coins

Pokémon Go is een vermoeiend spel, dat staat vast. Maar gelukkig moet je niet voor alles even veel moeite doen. Zo is het mogelijk om dagelijks Poké balls en Poké coins te krijgen zonder dat je er veel voor moet doen. Hoe? Dat vertellen we je in dit artikel.

Meer dan Pokémons

PokémonIn Pokémon Go heb je meer nodig dan alleen Pokémons. Zo heb je bijvoorbeeld Poké balls nodig om deze te vangen. Wanneer je deze moet kopen moet je Poké Coins hebben. En deze kosten normaal gezien dan weer, echt, geld. Vandaar dat het interessant is om te weten hoe je beide gratis kunt krijgen. Welke manieren er zijn om beide gratis en makkelijk te krijgen bespreken we in dit artikel.

Poké stops

Pokémon GoEen eerste locatie waar je gratis Poké balls kunt krijgen zijn de Poké stops. Deze stops zijn verspreid over de kaart en vind je meestal terug op een culturele locatie zoals bijvoorbeeld een kerk of een standbeeld. Wanneer je dicht genoeg bij de Poké stop bent moet je op de plaats drukken waarna je een cirkeltje met daarin een foto van de locatie ziet verschijnen. Om de Poké balls te krijgen moet je deze cirkel laten ronddraaien waarna er items zullen verschijnen. Deze items gaan van Poké balls tot Poké eggs en zelfs potions kun je er krijgen. Dit alles helemaal gratis! Al kan het natuurlijk wel zijn dat je even moet zoeken naar een Poké stop. Niet alle locaties hebben er evenveel. Goed om te weten is dat je slechts 15 minuten moet wachten voor je de Poké stop opnieuw kunt gebruiken. Poké coins kun je hier jammer genoeg niet krijgen.

Hoger lever

Wanneer je naar een hoger level gaat, krijg je eveneens een aantal Poké balls cadeau. Maar ja kunt ook andere items zoals potions krijgen. Van Poké Coins is hier eveneens geen spraken.

Verover een gym

Pokémon GoDe enige manier waarop je Poké coins gratis kunt krijgen is door een gym te veroveren. Na het veroveren kun je onmiddelijk naar de shop in de applicatie gaan, en dan krijg je 10 Poké coins. Om deze coins nog eens te krijgen moet je 20 uur wachten. Eveneens krijg je dan telkens 500 stardust voor elke Pokémon dat je bij de gym hebt staan. Het is dus zeker belangrijk om een sterke Pokémon voor de gym te zetten zodat je hem lang onder je toezicht kan houden.

Bovenstaande manieren zorgen er dus voor dat je gratis Poké balls en Poké coins kunt krijgen op een dagelijkse basis. Mocht je nog vragen hebben over Pokémon Go mag je deze zeker achterlaten in de reacties onder dit artikel. Neem ook zeker eens een kijkje naar al onze andere Pokémon Go-tips en wordt een echte Pokémon Go Master!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Loes -

    Ondanks dat er bij de pokemonstop een 14 tal items tevoorschijn kwamen (ivm 7 daagse bezoek stop dan krijg je er meer) krijg ik er maar 2 bijgeschreven. Dit is niet de eerste keer. ik krijg telkens niet de opgehaalde items. dit is begonnen bij de laatste update. zelf heb ik een iphone 6 en de nieuwste update.

      1. Jojo -

        Zeker wel, elke vijf minuten kun je hem weer een “spin” geven voor nieuwe pokeballs etc.

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters