Deze vijf werkende maps laten je precies zien waar Pokémon, Gyms en Pokéstops zijn

Met alle nieuwe updates van de laatste paar weken lijkt Pokémon Go weer behoorlijk wat spelers enthousiast te hebben gemaakt. Hiervoor was het spel een beetje in een dip geraakt en werden sommige toegewijde sites niet meer optimaal onderhouden. Afgelopen week kwamen er een paar interessante sites weer tot leven, die je helpen met het vinden van de monstertjes. Met deze vijf sites zit je nooit meer verlegen om een Battle.

PokeHunter

De makers van PokeHunter waren duidelijk geen grafische vormgevers, maar programmeurs die uitsluitend op de beste functionaliteit hebben gelet. Je wordt dus niet afgeleid door fancy plaatjes, maar krijgt gewoon waar je voor komt. Aan de linkerkant zie je een kaart, waarop de namen van de Pokémon worden weergegeven die in de buurt zijn. Je kunt ervoor kiezen je locatie te delen of handmatig in te vullen waar je Pokémon wilt jagen. Daarbij kun je kiezen welke Pokémon je niet zoekt en of Gyms, Pokestops en Raid Boss details ook weergegeven moeten worden.

PokeHunter

PokeFetch

Ook bij PokeFetch krijg je te zien waar de Pokémon zich bevinden zonder al teveel poespas. Net als bij PokeHunter krijg je hierbij alleen de naam van de beestjes op de kaart te zien. PokeFetch geeft naast de naam echter een timer weer. Op deze manier weet je hoe lang het nog duurt voordat de desbetreffende Pokémon weer verdwijnt. Aan de linkerkant van de site heb je een paar iconen om in en uit te zoomen en te filteren. Bij het filteren kun je kiezen welke beestjes er wel en niet op de kaart weergegeven moeten worden.

PokeFetch

PokéFind

PokéFind bestaat al een tijdje, maar had de laatste tijd wat problemen. Nu lijkt alles weer goed te werken en de webmasters lijken er weer helemaal voor te gaan. Op de kaart krijg je een plaatje van de verschillende Pokémon te zien. Ook is het mogelijk om Pokestops en Gyms weer te geven. Ook deze worden op de kaart met een icoon gerepresenteerd. Verder is het bij het filteren mogelijk om alleen gebeurtenissen van de laatste 15 minuten te laten zien. Er bestaat ook een iOS en Android app van de site, zodat je nog makkelijker Pokémon kunt jagen.

PokéFind

GO MAP

Bij GO MAP krijg je ook poppetjes te zien op de kaart. Maar waar deze bij PokéFind 2D monsters waren, zien ze er op de GO MAP wat “realistischer” uit. Als je aan de linkerkant naar beneden scrollt is er ook een lijst van de Pokémon te zien, gesorteerd op hoe ver weg ze zijn van je gekozen locatie. Ook is het mogelijk om op zoek te gaan naar specifieke Pokémon.

GO MAP

Pokemon GO Map

Omdat er maar zoveel namen zijn die je kunt bedenken waarbij het duidelijk wordt dat je Pokémon op een kaart zichtbaar krijgt, kunnen sommige namen wat op elkaar gaan lijken. Maar dat maakt niet uit, zolang de sites maar doen waar ze voor zijn. Op de Pokemon GO Map website ga je niet zozeer om Pokémon te zoeken, maar om de locaties van Pokestops en Gyms te vinden. Deze worden in wiskundige figuren weergegeven op de kaart.

Pokemon Go Map

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters